Poolia Engineering · Publicerad Igår 00:00

För ett konsultuppdrag hos BAE Systems Bofors i Karlskoga söker vi nu en engagerad inköpare.
Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt, dock senast den 1:a december, och pågår till och med den 30:e juni 2018 med möjlighet till förlängning.

Som inköpare på inköpsavdelningen är du en del av ett sammansvetsat team som tillsammans verkar för att skapa en affärsmässig och långsiktigt lönsam inköpsverksamhet inom företaget.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som inköpare hos BAE Systems Bofors är du länken mellan marknadsavdelningen, utvecklingsavdelningen och leverantörer.
Rollen som inköpare innebär bland annat att ansvara för, utveckla och vårda relationerna med befintliga, såväl som nya underleverantörer samt att genomföra kompletta upphandlingar.

Du kommer också att representera inköp i projekt och förväntas att aktivt bidra till inköpsverksamhetens utveckling.

Utbildning/erfarenhet

Till det här konsultuppdraget söker vi dig som har högskoleutbildning, gärna med teknisk, ekonomisk eller affärsmässig inriktning påbyggd med kurser inom inköp och/eller juridik.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från inköpsarbete och/eller erfarenhet av projektledning, produktion eller kvalitetsarbete och har god teknisk förståelse då arbetet innebär inköp av mer komplicerade detaljer.
Goda kunskaper i svenska såväl som i koncernspråket engelska, i tal och skrift är en förutsättning.

Meriterande är erfarenhet från arbete inom mekanisk bearbetande industri.
Vidare bör du ha tidigare erfarenhet från att driva projekt och verksamhetsutveckling då detta är en del av arbetet.

Som person är du drivande, affärsmässig och har förmåga att engagera din omgivning. Du är kvalitetsmedveten, strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 okt
Ort
Karlskoga
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Kontakt
Mejla Karin Stjernqvist
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga