Recipharm Karlskoga AB · Publicerad 6 dec

Recipharm är ett ledande CDMO-företag inom läkemedelsindustrin som tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Som anställd får du arbeta i en spännande och expansiv bransch, med intressanta produkter som bidrar till hälsa och välbefinnande i samhället.

På uppdrag av Recipharm söker AxÖ Consulting en Laboratorieingenjör till siten i Karlskoga. Recipharm Karlskoga AB är ett produktionsbolag inom Recipharmkoncernen, här arbetar idag cirka 225 medarbetare i trevliga lokaler intill Björkborns industriområde.

Recipharm erbjuder:
  • Recipharm respekterar människan och miljön. Miljö- och arbetsmiljöarbetet är en viktig del i verksamheten som tas på stort allvar. Alla anläggningar, med något undantag, är därför certifierade enligt gällande ISO-standarder för såväl arbetsmiljö, miljö och kvalitet.
  • En växande arbetsplats med intressanta produkter som bidrar till hälsa och välbefinnande i samhället.
  • Yrkesmässiga utmaningar till dem som vill, på alla nivåer.
Arbetsbeskrivning

Som laboratorieingenjör arbetar du på avdelningen för analytisk kvalitetskontroll där arbetet sker enligt GMP och fastställda rutiner. Ständiga förbättringar är en viktig del av vardagen hos Recipharm och därmed även i rollen som laboratorieingenjör. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
  • Utföra kemisk analys av råvaror och färdig produkt
  • Sammanställa och rapportera analysresultat
  • Utreda och dokumentera laboratorieavvikelser samt genomföra korrigerande och förebyggande åtgärder
  • Identifiera och genomföra ständiga förbättringar
Kvalifikationer

Vi ser att du som söker tjänsten har en eftergymnasial utbildning inom kemi eller biomedicinsk analys (BMA). Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta enligt GMP eller har erfarenhet inom laboratorieverksamhet, gärna med rutin på analystekniker såsom HPLC, GC, GC-HS, ATR-IR och titrering. Du bör även ha arbetat i Lab Ware Lims. Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, är ett krav. Goda kunskaper i engelska är önskvärt.

Som person är du positiv och engagerad. Du trivs med att ta ansvar, strukturera och driva ditt arbete mot verksamheten uppsatta mål. Vidare tar du egna initiativ och kommer gärna med förslag på hur man kan utveckla arbetssätt och rutiner. I denna roll ska du kunna ta tag i arbetsuppgifter av varierande karaktär och ha förmåga att arbeta självständigt men även samverka i grupp samt kommunicera, bygga goda relationer och skapa förtroende.

Ansökan och information

Urval sker löpande. Tjänsten är ett konsultuppdrag som startar omgående. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Olle Öijen, AxÖ Consulting, på telefonnummer 079-337 33 17. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Recipharm

Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Bolaget omsätter cirka 5,3 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.

För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com.

Om Karlskoga

Karlskoga ligger precis mitt emellan, inom 30 mils radie finns Oslo, Stockholm och Göteborg. Om du vill bo på landet och jobba i Örebro eller i någon av de andra större orterna i regionen så är det inga problem. Det är 30 minuter till incheckningen på flygplatsen som tar dig till Thailand, Kreta eller varför inte affärsmötet i Köpenhamn. Tåget eller bilen till mötet, shoppingen eller släkten i Stockholm tar lite drygt två timmar.

Vill du veta mer om Karlskoga? Besök http://flyttatillkarlskoga.se/

AxÖ Consulting AB har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök gärna www.axoconsulting.se Varmt välkommen med din ansökan, vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
+ Läs mer om jobbet