ALT Hiss AB · Publicerad 26 feb

Jobba med hissar!

ALT Hiss är ett fåmansbolag med rötterna i djupaste Småland. Vi har egen produktion och ett av Sveriges bredaste hissprogram, med en omsättning i koncernen på drygt 200 milj och över hundra arbetskamrater har du en back up få förunnat i ett ändå litet och flexibelt bolag!


Vi söker Servicetekniker i Blekinge med placering i Karlskrona/Ronneby

Tjänsten innebär att du utför förebyggande underhåll, reparationer och även viss modernisering på hissar, rulltrappor och portar. Du ingår i ett arbetslag som ansvarar för regionen och du har i detta laget egna hissar som just du ansvarar för.
Du är till stor del vårt ansikte utåt mot kunden och goda sociala egenskaper är därför viktiga.

Då felsökning och reparationer är en del av arbetet behöver du elkunskap och även en känsla för hur mekaniska komponenter arbetar och samverkar, hisserfarenhet är förstås meriterande. Tjänsten kräver B-körkort då du tillhandahålles servicebil. Jour ligger i tjänsten.

Ett friare arbete under ansvar är svårt att hitta!

Kontakta vår Serviceledare Greger Johansson på greger.johansson@alt.se om du vill veta mer och dit skickar du också din ansökan, du kan också nå Greger på 0472-390 719.

Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag med drag och där personalen är vår största tillgång!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
ALT Hiss har som ett av 36 företag i Sverige nominerats till Entrepreneur of the year 2018, en tävling anordnad i 60 länder av Ernst & Young. Nomineringen innebär att man i en exklusiv skara av entreprenörer fördelade på 6 regioner uppnått ett antal högt ställda kriterier för att sedan bedömas av en jury.

Sedan många år är ALT Hiss väl etablerade som en komplett, rikstäckande leverantör av hissar och rulltrappor för alla lyfthöjder och laster.

Kvalitet och miljö är viktigt för oss. Vi är därför både kvalitets- och miljöcertifierade, vilket har resulterat i hållbara och energibesparande produkter med låg miljöpåverkan.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 apr
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Kontakt
Mejla Kundservice StepStoneBlocketJobb

Inga fler liknande jobb tillgängliga