OYO Vacation Homes · Publicerad 28 nov 2019

OYO Vacation Homes, är världens snabbast växande hotellkedja, och finns i över 800 städer med över 230 000 hotell och semesterboenden.

I denna roll erbjuds du ett fritt och omväxlande arbete där du kommer att kontakta och träffa husägare som vill hyra ut sina hus eller stugor. Du blir en del av OYO Homes härliga team med regelbundna möten, utbildningar och gemensamma träffar. Detta är ett konsultuppdrag via oss på Poolia där du initialt är anställd i 6 månader, för att sen ha chans till anställning direkt hos OYO Vacation Homes. Intresserad? Ansök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som säljare representerar du OYO Vacation Homes och är deras ansikte utåt. Arbetsuppgifterna innebär att du förväntas att du ska finna och kontraktera nya uthyrningsobjekt som uppfyller deras minimikrav. Din kundstock får du genom leads från huvudkontoret, men även genom att du själv aktivt arbetar med telefonförsäljning, genom webben samt genom att använda ditt egna nätverk med mera. Du kommer att avsluta affären genom att skriva avtal med husägare och färdigställa underlag för presentation av uthyrningsobjekten i både text och bild. Det är meriterande och till stor fördel om du har ett öga för layout och design. Du ansvarar för att göra en budget för uthyrningsobjekten och ge kunderna konkreta råd för en optimal uthyrning.

Andra arbetsuppgifter som också ingår i rollen:
  • Se över och justera redan tecknade avtal med husägarna
  • Säkerställa en god lönsamhet genom att bevaka bokningsläger hos husägarna
  • Svara på och lösa eventuella frågor från husägarna
  • Följa upp marknadstrender och utveckling inom branschen
Vem är du?

Du har flera års erfarenhet av arbete med marknadsföring och försäljning. Som person är det viktigt att du är kommunikativ. förtroendegivande, har en hög social kompetens, alltid ett leende på läpparna och en positiv inställning. Du har ett driv och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Mycket av arbetet är på egen hand, då är det viktigt att du är självständig, affärsinriktad och professionell.
Som tidigare nämnt är det meriterande om du kan skriva säljande texter att du är duktig på att fotografera, har ett öga för layout/design, samt att du har ett eget nätverk inom branschen.
Du talar och skriver flytande svenska och engelska.
Körkort B och tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten.

Om verksamheten

Stugsommar är en filial till danska DanCenter A/S som etablerades redan 1957. Kvalitet och Trygghet är för oss centrala nyckelbegrepp som är djupt rotade i allt vad vi gör. Vi är en av Skandinaviens äldsta och mest framgångsrika förmedlare av privatägda hus och stugor. Sedan 2019 ingår vi i OYO Vacation Homes, som är världens snabbaste växande hotellkedja och finns in över 800 städer med över 230 000 hotell och semesterboenden.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
20 dec 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga