Xllnc Advise Recruitment · Publicerad 20 nov

Dina arbetsuppgifter

Till ett av Sveriges mest framgångsrika konsultbolag söker vi nu efter ytterligare frontend-utvecklare. Som utvecklare hos vår kund får du arbeta med intressanta företag som kan vara allt från internationella och välrenommerade till mindre bolag. Din uppgift är att med hjälp av högteknologiska lösningar kunna förenkla människors liv och bidra till en bättre värld. Som konsult arbetar du främst ute hos dina kunder, ofta i team tillsammans med dina kollegor men enskilda uppdrag kan också förekomma. Tyngdpunkten ligger på Javascript, CSS och HTML5 men arbete i Angular, React, Vue, Node och REST sker också.

Beroende på projekt har du arbetsuppgifter som exempelvis:
  • Frontend-utveckling
  • Interaktion med UX och UI
  • Prototyp- och konceptutveckling
  • Vidareutveckling och förvaltning
  • Testning
Din profil

Hos vår kund finns utrymme för alla, det viktigaste är att du har en hunger att lära och en vilja att bli ännu bättre. Du har ett genuint intresse för teknik och håller dig gärna uppdaterad på det senaste.

Krav
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Kunskap i frontend-utveckling
Meriterande
- Akademisk examen inom systemutveckling

Om oss

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

Villkor

Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Ort: Karlskrona
Start: Enligt överenskommelse
Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund är ett etablerat konsultbolag med ungefär 60 medarbetare i Karlskrona. Som utvecklare hos vår kund är du en del av deras absoluta kärnkompetens och du kommer få arbeta i en kreativ miljö med kunniga kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. De lägger även stor vikt vid kontinuerlig kompetensutveckling för att du ska kunna växa och ta nästa steg. Bolaget arbetar varje dag för att vara en attraktiv arbetsgivare och de har blivit utsedda till Sveriges bästa IT-konsulter. Förutom att de är duktiga på att skriva bra kod är de även duktiga på att ha roligt, de har exempelvis klubbar i allt från gaming, gitarrspelande, löpning, sushiskapande och UX.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga