Biosorbe · Publicerad 30 sept 2020

Till växande Biosorbe i Karlstad söker vi en kemikunnig utvecklingsingenjör.

Nu har vi rollen för dig som trivs att ha ansvar, gillar utmaningar och som vill vara med på en tillväxtresa i ett bolag med unika produkter! Som utvecklingsingenjör ansvarar du för att ta fram nya produkter och processer samtidigt som du ansvarar för kontakter med universitet och andra forskningsorganisationer. På Biosorbe får du verka i ett expanderande och cirkulärt hållbart bolag med starka ägare. Vi söker dig som vill vara med och bygga ett nytt bolag och utveckla en ny biobaserad metod som kan förändra många områden i världen.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare på Biosorbe får du verka i ett clean-techbolag med produkter som har revolutionerande egenskaper. Du arbetar nära ledning och ägare och har goda möjligheter att påverka och bidra till företagets framgång och en hållbar framtid.

Vår produkt GreenAllTM, som produceras i Sunne, har unika egenskaper och absorberar 9 till 14 gånger sin egen vikt. Produkten absorberar olja men avvisar vatten. Marknadspotentialen är stor och produkten kan användas för exempelvis sanering av små och stora oljespill samt oljesanering ute i haven.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Ansvara för utvecklingen av nya produkter efter input från kunder
  • Upprätthålla och utveckla kontakter med universitet och andra forskningsorganisationer och intressenter
  • Utveckla nya applikationsområden för både våra produkter och metoden som används vid produktionen
  • Ansvara för patentfrågor
  • Ansvara för tester av nya produkter
  • Följa utveckling på marknaden avseende prestanda, lagkrav etc.
  • Ansvara för kvalitet, miljö och hållbarhetsfrågor gällande produkterna
  • Vara ett "bollplank" för produktionen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som utvecklingsingenjör är du ansvarig för utvecklingen av såväl produkter som produktionsmetoder både ur ett ekonomiskt och hållbarhetsperspektiv. Du kommer vara delaktig i produktplanering tillsammans med produkt och marknad, försäljning och VD.

Du rapporterar direkt till VD som har kontor i Karlstad och Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant akademisk examen samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god förståelse för kemi och kemiska processer samt erfarenhet av att arbeta i labb. Du är en van projektledare och kan hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Vidare känner du dig bekväm i engelska både i tal och i skrift

Vi ser att du är bra på att etablera kontakter och har en stark drivkraft. Du är analytisk och har ett stort engagemang. Då tjänsten har ett brett ansvarsområde trivs du med att arbeta både operativt och strategiskt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 okt 2020
Ort
Karlstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga