För kunds räkning · Publicerad 20 okt

För kunds räkning söker vi projektledare.
Företaget, beläget med pendlingsavstånd från Karlstad, är en internationell aktör- ledande i sin bransch.

Ditt nya arbete innebär att du som projektledare främst kommer att arbeta främst med projektledning inom företagets produktutvecklingsområde. Du kommer också till stor del att vara den som ansvarar för kontakter med vår sälj- och marknadsavdelning samt produktion. Arbetet innebär att du får ta ett stort ansvar för planering, projektering samt utveckling av våra produkter.

Din utbildning är teknisk och på högskolenivå.

Du har gedigen erfarenhet av att leda projekt samt god erfarenhet av produktutveckling. Om du har erfarenhet av att utveckla produkt från ritbord till produktion är det mycket meriterande. Vi ser det också som positivt om du har erfarenhet av produktionsnära arbete.

Du är en person som tycker om att arbeta tillsammans med andra, samtidigt som du har förmågan att självständigt driva mot uppsatta mål. Du leder dina projekt på ett systematiskt sätt och är till din ämbetsstil strukturerad och effektiv. Vidare arbetar du främst med helheten, där du tar aktivt ansvar för hela verksamheten och representerar vårt varumärke i allt du gör.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga