Industrimiljö Väst / Alvitiq CS · Publicerad 29 jan 2021

Industrimiljö Väst och Alvitiq CS söker Projekt- och personalsamordnare med administrativt ansvar för den dagliga verksamheten. Med kunden i fokus organisera projekt till tilldelning av projekt. Tjänsten omfattar även uppföljning av inrapporterade projekt, genomförande av projektavslut och faktureringsunderlag. Projekt- och personalsamordnare har personalansvar vilket inkluderar medarbetarsamtal, lönesamtal, personalutveckling, utbildning och växeltjänstgöring och driva utvecklingen av arbetsgrupper och relationer.
I nära samarbete med projektledare ansvara för materialtjänsten och att utrustning och maskiner underhålls enligt givna specifikationer.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från saneringsindustrin. Du kanske varit aktiv ute på fält och vill vara kvar inom saneringsindustrin med nya arbetsuppgifter som Projekt- och personalsamordnare. Du gillar ständiga förbättringar, är organiserad, lyhörd och noggrann och tycker om att leda dina kollegor i rätt riktning.
Tilldelning av projekt, uppföljning och projektavslut är återkommande arbetsuppgifter.

Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Industrimiljö Väst AB är ett saneringsföretag med huvudkontor i Skattkärr, öster om Karlstad, med filialer i Örebro och Skövde. Vi är idag ca 40 årsanställda.

Vårt saneringsarbete bedrivs främst inom större industrier, byggföretag, kommuner och landsting. Verksamhetsområdet sträcker sig över hela Sverige och en bit in i
Norge.

Vårt långvariga arbete inom sanering har gett oss stor erfarenhet och mycket kunskap. Verktyg som vi idag använder för att effektivisera våra arbetsmetoder och vår utrustning.
Vi satsar inte på att bli störst, vi ska vara bäst!

Alvitiq CS AB utför konsultation, konstruktion, tillverkning och montering av alla slags plastmontage. Vi vänder oss till tung processindustri, kem-teknisk industri och andra som har behov av vårt kunnande och resurser.
Hemsida: www.alvitiq.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga