Karlstads Stift · Publicerad 16 juli 2021

Vi har ett viktigt budskap att förmedla – vill du vara med och berätta om det?

Om tjänsten
Vi söker nu två kommunikatörer som är riktigt bra på att kommunicera och som är redo att sprida vårt budskap tillsammans med alla medarbetare i organisationen! Med hjälp av er kompetens och stöttning ser vi fram emot att alla ska bli goda kommunikatörer gentemot våra målgrupper. Som kommunikatör på Karlstads stift ansvarar du för våra digitala verktyg och arbetssätt inom kommunikationsområdet och förväntas driva utvecklingen framåt. Att du är riktigt bra på kommunikation via digitala lösningar är en förutsättning då det mesta av vår kommunikation sker via digitala medier.

Du planerar, genomför och samordnar kommunikationsinsatser, både inom den egna organisationen och tillsammans med andra parter. I tjänsten ingår både strategiskt och operativt arbete.

Till arbetsuppgifterna hör bland annat att:
  • Ge råd och vägledning i kommunikationsfrågor.
  • Förvalta och utveckla Karlstads stifts kommunikationskanaler, både teknik och innehåll
  • Utbilda och stötta medarbetare i organisationens kommunikationsverktyg
  • Ansvara för krisledningsfrågor
  • Vara ett strategiskt stöd för ledningen i kommunikationsfrågor
  • Jobba med pressfrågor
Då vi söker två kommunikatörer kommer varje tjänst anpassas något utifrån erfarenhet, kunskap och styrkor.

Vi erbjuder en kreativ arbetsmiljö där kommunikation har en viktig plats och där du har stora möjligheter att vara med och påverka vår interna och externa kommunikation.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med placering i Karlstad.

Om dig
Vi söker dig som har flera års erfarenhet som kommunikatör med digital inriktning där du har arbetat både strategiskt och operativt. Vi ser även att du har en högskoleutbildning inom kommunikation eller motsvarande.

Du är riktigt bra på digitala verktyg och kanaler och har viljan att hugga tag i både vårt intranät, vår webbplats och andra kanaler. Vi ser även att du har erfarenhet av att driva utvecklingsprojekt och förändringsarbete samt vana av arbete med flera målgrupper.

Som person är du handlingskraftig, tar stort eget ansvar, och är kommunikativ där du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift. Du vill hjälpa andra att utveckla deras kommunikativa förmåga och har tålamod och kunskapen för att driva längre förändringsarbeten. Du är positiv och engagerad med förmågan att inspirera och entusiasmera andra. Vi ser även att du har B-körkort.

Om processen
I den här processen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77 eller Josefine Appel på 076 017 40 25.

Sista ansökningsdag är 22 augusti.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Karlstads stift finns till för våra församlingars skull. Vi möjliggör för dem att möta människor där människor är, på olika platser och i livets alla skeden. Nära Gud. Nära människan.

Karlstads stift är ett av Svenska kyrkans 13 stift som består av församlingar i landskapen Värmland och Dalsland. Stiftets uppgift är att främja och ha tillsyn över församlingslivet, dess förvaltning, begravningsverksamheten samt att förvalta dess jord och skog. Ca. 45 personer är anställda på Karlstads stift, som är beläget vid stora torget i Karlstad.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 aug 2021
Ort
Karlstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
PR & Kommunikation

Inga fler liknande jobb tillgängliga