Professionals Nord · Publicerad 25 mars 2021

Professionals Nord har i ett exklusivt samarbete fått möjligheten att rekrytera till ett av världens största tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser. Vår kund är inne i en expansiv tillväxtfas och behöver förstärka teamet med fler duktiga systemutvecklare.

Är du .NET utvecklare med intresse inom applikation, teknik och/eller arkitektur och som kan hantera de utmaningar som framtidens IT-landskap bär med sig? Läs vidare här!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en .Net utvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos vårt kundföretag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du att få arbeta i ett stort och långt åtagande. Du jobbar i ett spännande uppdrag tillsammans med ett kompetent team från kontoret i centrala Karlstad.

Du kommer att jobba med systemutveckling med fokus på .NET och vi ser gärna att du har brinnande intresse för hela utvecklingsprocessen med kunskap inom kravanalys, enhetstest och dokumentation.

Vi söker dig som

Vi söker Dig som tidigare har erfarenhet inom .NET. Du har troligen en akademisk utbildning inom informatik eller datavetenskap. För att lyckas i denna roll bör du ha kunskap inom några av nedanstående områden.
  • .Net utveckling
  • Databaser
  • Agilt arbetssätt
Meriterande, men ej krav:
  • Azure
  • MVC
START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande

Information om kundföretaget

Vårt kundföretag leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Det här framgångsrika företaget finns i 40 länder med 78 000 medarbetare, varav närmare 4000 utspridda på 30 kontor över Sverige.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 maj 2021
Ort
Karlstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga