Professionals Nord · Publicerad 25 mars 2021

Professionals Nord har i ett exklusivt samarbete fått möjligheten att rekrytera till ett av världens största tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser. Vår kund är inne i en expansiv tillväxtfas och behöver förstärka teamet med fler vassa utvecklare.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en fullstackutvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos vårt kundföretag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra ett av 20 agila team med fokus på användarbarhet. Som utvecklare hos vår kund kommer du bryta ner krav, sätta lösningen samt utveckla och förvalta systemet. Ni arbetar agilt med en produktägare och en scrummaster i varje team.Teamet har en blandning av juniora och erfarna utvecklare som kan stötta dig när du behöver det.

Vår kund har flera spännande projekt framför sig, där du blir en viktig spelare. Ni kommer bland annat arbeta med:
  • Utveckling av ny webb för jobbansökningar med kommunikation till rekryteringssiter
  • Ny lösning för ett intelligent flöde från att identifiera behov vid rekrytering till onboarding efter anställning
Vi söker dig som

Vi söker dig som har minst ca 3 års erfarenhet av programmering och systemutveckling från ett scrum team.

Om du dessutom har erfarenhet C#, ASP.NET (MVC), GIT eller verktyget AzureDevOps så är det meriterade. Du har en relevant akademisk examen, ex civilingenjör eller systemvetare. Vidare pratar du flytande svenska och behärskar engelska i tal och skrift.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande

Information om kundföretaget

Vårt kundföretag leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Det här framgångsrika företaget finns i 40 länder med 78 000 medarbetare, varav närmare 4000 utspridda på 30 kontor över Sverige.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 maj 2021
Ort
Karlstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga