Professionals Nord · Publicerad 28 apr 2021

Vårt kundföretag arbetar med den senaste teknologin inom förnybar energi och har nu ett stort tillväxtbehov av fler juniora embeddedutvecklare. Här erbjuds du ett arbete i högt tempo och för dig som nyexad ges du en unik möjlighet att snabbt ta nästa kliv i din karriär!

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en junior embeddedutvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund fram till årsskiftet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till rebecca.bly@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

Som junior embeddedutvecklare hos vår kund är du en del av ett svenskt företag med förmågan att förändra framtiden inom solenergi. Tillsammans med ditt team jobbar ni agilt och plockar uppgifter från en lista som är planerad för nästa sprint. Uppgifterna är tydligt specade och ditt uppdrag är att skriva kod enligt de föreskrifter du blivit tilldelad.

Vårt kundföretag är placerad i Åmål och du erbjuds valfriheten att själv planera dina dagar för när du vill arbeta hemifrån eller utgå från kontoret. Till din hjälp fördelas du en teamleader som också ansvarar för att din introduktion ska bli så bra som möjligt.

Vi söker dig som

Vi tror att du som söker har en examen inom datavetenskap eller har kunskaper förvärvade genom motsvarande erfarenhet.

Vi ser även att du behärskar engelska i tal & skrift, samt att du har goda kunskaper inom:
Git
C
Embedded
Python

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
PLACERINGSORT: Åmål med möjlighet till distansarbete 2-3 dagar/veckan.
ARBETSTIDER: Kontorstid
KONTAKT: Rebecca Bly, rebecca.bly@professionalsnord.se , 070-8110809

Sök tjänsten via annonsen, vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista annonsdatumet.

Information om kundföretaget

Vårt kundföretag är ett högteknologiskt inriktad företag mot förnybar energi!

"Vi kommer från ett starkt arv av högteknologisk teknik med tillgång till de mest avancerade materialleverantörerna och tekniska kompetenscentrumen i norra Europa. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg och vi har produktionsanläggningar belägna i hjärtat av de nordiska fordons- och flygklustren på Västkusten.
Med hjälp av en kombination av beprövad teknik och innovativ teknik har vi skapat en flexibel lösning som öppnar obegränsade möjligheter för hundratals miljoner människor runt om i världen."
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 maj 2021
Ort
Karlstad
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga