Sten & Vägarbeten · Publicerad 18 feb 2021

För Sten & Vägarbetens räkning söker vi nu dig med ett par års erfarenhet inom mark- och anläggning och/eller bygg/entreprenad som vill ta nästa kliv i karriären. Här tas du emot av ett väletablerat företag där du som medarbetare är den viktigaste tillgången. Här erbjuds du en långvarig relation och rätt förutsättningar för att kunna utvecklas i din roll på arbetet.

Som Lagbas /arbetande arbetsledare ansvarar du för att planera, organisera, leda och följa upp det dagliga arbetet avseende tid, material, personal och maskiner.

Låter det här något för dig? Sök tjänsten redan idag, vi behandlar ansökningar löpande under hela rekryteringsprocessen,

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Sten & Vägarbetens räkning en lagbas/arbetande arbetsledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Sten & Vägarbeten.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sten & Vägarbetens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är driven och handlingskraftig och har erfarenhet av mark- och anläggning och/eller bygg/entreprenad. Du är en förtroendeingivande relationsbyggare och är kommunikativ med en positiv syn på människor. Du tycker om att leda och motivera medarbetare. Stresstålig, klarar av att prioritera och ta beslut även i ett högt arbetstempo. Du har ett högt säkerhetstänkande och en stark vilja att uppnå satta mål är utmärkande karaktärsdrag hos dig. Du kommer att utgå från Karlstad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Som Lagbas /arbetande arbetsledare ansvarar du för att planera, organisera, leda och följa upp det dagliga arbetet avseende tid, material, personal och maskiner.
  • Du har arbetsmiljö-och personalansvar för din grupp.
  • Du eftersträvar att gruppen når satta mål med god service- och kvalité.
  • Du deltar också i arbetet i fält.
Vi söker dig som

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sten & Vägarbeten. I den här rollen som lagbas/arbetsledare ser vi gärna att du har ett par års branschkunskap från markanläggning och/eller bygg/entreprenad, samt har körkort B.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se.

Information om kundföretaget

"Med ett öga på marknaden och en verksamhet i ständig utveckling är vi på Sten & Vägarbeten ett av Värmlands största mark- och anläggningsföretag. Vår verksamhet omfattar ett 60-tal medarbetare inom olika arbetsområden och omsätter ca 200 Mkr.

Vi erbjuder heltäckande tjänster inom mark och anläggning, stängsel och säkerhet, VA-arbeten samt bevattning. Inom koncernen har vi byggföretaget Niwa Entreprenad som hjälper dig vid byggnationer av lokaler, industrier eller hus."
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 apr 2021
Ort
Karlstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga