Testhuset · Publicerad 27 mars 2019

Marknaden för uppkopplade produkter utvecklas snabbt och vårt kunnande och vår kompetens är starkt efterfrågad! Vi behöver därför nu stärka vårt team ytterligare med kompetenta medarbetare.

I rollen som Elektronikkonstruktör hos oss kommer du att arbeta med avancerade konstruktionslösningar som hjälper våra kunder att göra deras produkter till marknadsledare. Du kommer få möjligheten att vara med att utveckla framtidens kostnadseffektiva analoga och/ eller digitala systemlösningar med hög prestanda.

Vi använder bara state-of-the-art utvecklingsverktyg och håller oss med en omfattande instrumentuppsättning för test och mätningar.

Vi söker dig som har relevant högskola- eller civilingenjörsexamen och som brinner för morgondagens elektronik och teknik. Du trivs i en utmanande arbetsmiljö där du får arbeta med komplex problemlösning.

Som person är du självständig, passionerad och resultatdriven som ser möjligheter när andra ser hinder. Vi erbjuder dig ett utvecklande och fritt arbete i ett växande företag som arbetar med många av framtidens tekniska lösningar. Med över 20 års erfarenhet och unika kompetenser gällande elektroniklösningar driver vi utvecklingen framåt och bortom standard enligt mottot – litet, trådlöst och strömsnålt. Bli en i teamet du också och var med och påverka framtiden!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
ShortLink är en företagsgrupp som utvecklar energieffektiv elektronik för trådlös kommunikation och bärbara produkter till ett stort antal kunder. Vi har under årens lopp utvecklat ett flertal elektronik-plattformar som utgör ryggraden i många framgångsrika produkter. Under den senaste tiden har vi utvecklat vårt erbjudande ytterligare och adderat lösningar för Internet of Things applikationer. Unik hårdvarukunskap i kombination med en solid mjukvarukompetens gör oss till en kraftfull partner i utvecklingsprojekt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Movér, FoU-chef på ShortLink, på telefon 070 24 99 700 eller våra konsulter på Testhuset, Bengt Libäck på telefonnummer 070 594 72 77 eller Andrea Elfman på 073 509 38 66.

Välkommen med din ansökan senast den 16 april.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 apr 2019
Ort
Karlstad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga