Wermlands Bygg AB · Publicerad 28 sept

Drivs du av att kunna erbjuda dina kunder en helhetsbild som genomsyras av service och kvalitet i världsklass? Söker du en tjänst som är positionerad i Karlstad utan flera resdagar i veckan? Då kan du vara vår nya Arbetsledare. Som Arbetsledare hos oss har du en nyckelroll i våra byggprojekt, från planering till genomförande och avslut, vilket då även innebär ett uppföljningsansvar. Du kommer att vara Wermlands Byggs AB ansikte utåt som kontaktperson till kund samt ha ett kommunikativt ansvar inom projektet.

Vi ser att du har några års erfarenhet inom byggbranschen och är trygg i ditt ledarskap. Du är en kommunikativ ledare som värderar teamet och ett fungerande samarbete. Erfarenhet från kvalitetsarbete och arbetsmiljö är meriterande.

Som person är du driven och noga med kvalitet. Du delar våra värderingar och uppskattar en arbetsmiljö med täta samarbeten och rak kommunikation.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Wermlands Bygg AB erbjuder totalentreprenader på så väl renovering av sommarstugan som nybyggnation av industrifastigheter. På så vis gör vi det så enkelt som möjligt för våra kunder. Vi erbjuder förstklassig service från första kontakt till färdig produkt. Ett samarbete som skapar trygghet. Därför är vi stolta att kunna bygga dina önskemål med något mer än hammare och spik, vi bygger på Förtroende!
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Leijon på 070- 220 62 60 eller Sofie Gustavsson på 070- 291 78 83. Vi vill ha din ansökan senast 18 oktober och du söker via www.testhuset.com

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga