Landstinget Sörmland · Publicerad 26 sept

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Vårdcentralen Linden är en välfungerande, landstingsdriven vårdcentral som är belägen på Kullbergska sjukhuset i Katrineholm. Vi är ca 60 kompetenta och engagerade medarbetare med tvärprofessionella kunskaper som finns för våra ca 15800 listade patienter. Tillsammans med oss kan du bidra till att utveckla arbetsmetoder som främjar patientsäkerhet, tillgänglighet och god arbetsmiljö. Förutom att behandla det sjuka vill vi utvecklas mot att arbeta mer hälsoinriktat varför vi sätter fokus på individen och dess egna förutsättningar och resurser. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och goda möjligheter till utveckling. På BVC arbetar du tillsammans med sju kollegor varav en undersköterska och två fasta läkare. På vårdcentralen finns även en barnläkare på heltid som finns tillgänglig bland annat för konsultation. Vi har även på vårdcentralen en lättakut som är öppen dagligen för såväl vuxna som barn. Lättakuten är en öppen mottagning dit listade patienter kommer utan att boka tid för lättare akuta besvär som hosta, feber, halsont, urinvägsbesvär, ont i öronen, hudbesvär, allergi och insektsbett, akuta smärtor mm. Då lättakuten tar emot de sjuka barnen på vårdcentralen utgör den en bra resurs för dig som BVC-sköterska att kunna hänvisa till.

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga BVC-sköterskeuppgifter med ansvar för eget BVC område.

Din kompetens
  • Leg sjuksköterska med påbyggnadsutbildning i öppen hälso- och sjukvård 50 p alternativt hälso- och sjukvård för barn och unga 40 p.
Vi ser gärna att du har förskrivningsrätt och det är meriterande med tidigare erfarenhet av att arbeta inom primärvård och BVC.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där bemötande, samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbeta självständigt är viktiga egenskaper.

Körkort B är ett krav.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef Magnus Lihagen, 0150-722 65.
Enhetschef Ulla Jordan, 0150-722 38.
Facklig representant söks via växel 0150-561 00.

Kom och jobba hos oss på vårdcentralen Linden!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-10-31.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Landstinget Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Landstinget Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga