Montico · Publicerad Idag 00:00

Arbetsbeskrivning

Arbetet består av alla för svetsare sedvanliga uppgifter.
Arbetstid: Dagtid.

Din profil

Vi ser gärna att du har jobbat som svetsare och klarar ditt arbete självständigt.Du kan läsa och förstå ritningar samt kan svetsa utifrån en WPS.Du har giltigt certifikat på MIG/MAG. Körkort och bil är ett krav. Det är meriterande om du har truck och/ eller traverskort.

Som person ska du ha ordningsinne, ha lätt för att samarbeta, vara lyhörd och visa intresse och vilja att göra ett bra jobb!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
För vår kunds räkning söker vi nu svetsare. Tjänsten finns i Katrineholm med start snarast. För rätt person kan det finnas chans till anställning direkt på företaget.

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Sista ansökningsdag är den 10 oktober, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga