Prime Care · Publicerad Idag 00:00

Prime Care söker nu flera sjukgymnaster till Vingåker Kommun för längre uppdrag.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
I din roll kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter såsom, sjukgymnastiska bedömningar och behandlingar samt utprovning och förskrivning av tekniska hjälpmedel. Du kommer att samarbeta med verksamhetschef, sjuksköterska, arbetsterapeut och övrig vårdpersonal. Som sjukgymnast planerar du ditt arbete självständigt, utifrån boendes, vårdpersonalens och verksamhetens behov och önskemål.

Du blir anställd av Prime Care och uthyrd till kund.

Vem är du?

Du är leg. sjukgymnast, gärna med bred erfarenhet. Din pedagogiska ådra kommer väl till pass i samarbete med arbetsterapeut vid utbildning/handledning i förflyttningsteknik. Du är självständig och ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Vi ser gärna att du är en social och kommunikativ person med en god organisationsförmåga.

Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård.

Som anställd på Prime Care får du ta del av våra förmåner:
  • Kollektivavtal
  • Försäkringar och pension
  • Kompetensutveckling
  • Utbildningar och andra aktiviteter
  • Vecko- eller månadsvis ersättning
  • Faktura eller lön
  • Rekryteringsbonus
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Besök gärna vår hemsida, www.prime.se

sökord: sjukgymnast, fysioterapeut, rehab, äldreboende, omsorg, vården.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Rekryteringen hanteras av
Prime Professional AB