NEAT Electronics AB · Publicerad 9 juli

Vill du arbeta med den senaste tekniken i en internationell miljö? Då är det här jobbet för dig!

Som produktägare hos oss kommer du att driva ett eller flera produktutvecklingsprojekt där du blir navet mellan NEAT Groups marknadsorganisation och vårt svenska utvecklingsteam.

Rollen innebär att du, efter att produktchefen har tagit beslut om önskad funktionalitet, prioriteringar och tidplan, ansvarar för att klargöra krav, svara på frågor samt att koordinera det arbete som krävs för att vårt utvecklingsteam och övriga avdelningar ska kunna skapa rätt produkt i rätt tid. Du kommer också att ansvara för releaseplanering, hantera eventuella förändringar i krav, följa upp tidplaner och se till att alla delar av projektet är klara i tid.

Vi söker dig som har en för tjänsten relevant högskoleutbildning samt erfarenhet av att arbeta med produktutveckling i en internationell miljö. Du har erfarenhet från att planera, strukturera, leda och följa upp projekt och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

För att bli framgångsrik i rollen som produktägare krävs vidare att du har god förståelse för elektronik, telekommunikation och inbyggda system. Det är meriterande om du också har erfarenhet från någon agil utvecklingsmetod.

Du är en driven och positiv person med god analytisk förmåga och strategisk blick. Du arbetar strukturerat och gillar att arbeta i ett bitvis högt tempo. Du är social och ser samarbete som den bästa vägen att nå resultat och har en positiv inställning rent generellt.

Professionalism, respekt och öppenhet är de värden som är basen för vårt arbete. Dessa värden ger avtryck i vårt dagliga arbete, i vårt samarbete med människor och när vi gör affärer. NEAT:s medarbetare brinner för innovationer, teknik och utveckling. Som anställd kommer du att se tecken på detta genom engagerade och nyfikna kollegor och en aldrig avtagande vilja att hitta förbättringar och nya lösningar.

Är det här jobbet för dig? Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast, dock senast den 12 augusti 2018 via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-13213). Frågor besvaras av vår konsult Per Anders Nilsson, Mercuri Urval, tel. 070-312 44 48.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
NEAT Electronics AB är en av Europas ledande tillverkare av system och produkter för vård och omsorg. Företagets system och produkter, som till stor del består av trygghetslarm och larmsystem, säljs genom lokala återförsäljare eller dotterbolag över hela världen. De största marknaderna är Sverige, Tyskland, Spanien och Storbritannien. NEAT Electronics AB har ett 30-tal medarbetare och ingår i Spanska NEAT-Group. Företaget växer stadigt med god lönsamhet och man har en stark ägare bakom sig i form av Legrand, ett av världens största teknikbolag. Besök gärna www.neat-group.com/se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 sept
Ort
Kävlinge
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Produktchef
Rekryteringen hanteras av
Mercuri Urval

Inga fler liknande jobb tillgängliga