Hilti · Publicerad 12 mars

Account Manager - Installation

Hilti fortsätter att öka sin försäljning och stärka sin redan ledande position inom byggbranschen. I området Kiruna - Gällivare ser Hilti tydliga tillväxtmöjligheter och vill nu förstärka säljkåren ytterligare. Made for Sales har därmed fått uppdraget att rekrytera en driven Account Manager med ansvar för kunder inom affärsområdet Installation.

I rollen som Account Manager på Hilti äger och driver du affärsutvecklingen i ditt distrikt. Du får möjlighet att sälja branschens mest banbrytande produkter och tjänster i ett geografiskt område med stor tillväxtpotential. Du hjälper dina kunder, som utgörs av både mindre lokala byggföretag och stora rikstäckande byggföretag, till de mest innovativa och kostnadseffektiva lösningarna utifrån deras behov. Du kommer att följa upp och säkerställa kvalitet i alla led via telefon och personliga möten och utgår från ett färdigt kundunderlag, men ansvarar själv för att planera och boka dina egna säljbesök. Du arbetar i en varierande vardag - ena stunden rullar du upp ärmarna för att demonstrera några av de mest banbrytande produkter i branschen och i nästa säljer du Hiltis revolutionerande mjukvara tillsammans med all den service och eftervård som kommer med Hiltis varumärke. Du ansvarar för att upprätthålla den goda kundrelationen och öka omsättningen samt säkerställa tillväxten hos dina befintliga kunder och kommer även i viss mån bearbeta nya kunder.

Vi söker dig som har samma genuina engagemang för mötet med kunden som Hilti står för. Du har troligtvis bakgrund från installation och/eller har erfarenhet från byggbranschen på något sätt. Har du arbetat inom försäljning tidigare är det meriterande. I de roller du haft har du alltid presterat, de mål du arbetat mot har du antingen nått eller överträffat. B-körkort är ett krav, då du använder bilen i ditt dagliga arbete.

Som person är du:
  • van att arbeta självständigt och tar stort ansvar för ditt eget resultat.
  • driven och resultatinriktad - med stark framgångstro och vilja att lyckas.
  • anpassningsbar - du har lätt för att finna dig i de flesta miljöer och skapar med lätthet kontakt, oavsett vem du har framför dig.
  • strukturerad och systematisk - gärna med vana att arbeta i ett CRM.
  • relationsbyggande - du drivs av att bygga och vårda relationer samt har ett starkt affärssinne som också driver dig framåt.
Du erbjuds en spännande tjänst på ett bolag med en stark företagskultur och som värnar om dig som medarbetare och er som team. Hilti har under flera års tid varit på och även toppat listan för Sveriges bästa arbetsplatser. Hilti ger dig allt du behöver för att nå framgång i din roll - nära coaching och stöd från chef och kollegor, ett omfattande introduktionsprogram inklusive utbildningar nationellt och internationellt samt regelbunden fortbildning för att säkerställa både personlig utveckling och kompetensutveckling. Du erbjuds även ett brett flexibilitetskoncept med friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, pensionsgrundande bonus, förmånsbil samt andra förmåner. Förutsatt ambition och prestation finns mycket goda möjligheter att skapa egen framgång och utvecklas vidare inom organisationen.

Är du den vi söker? Sänd in din ansökan nedan, urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista datum. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, rekryteringskonsult Sanna Österström på telefonnummer nedan.

Hilti är ett globalt företag som finns i över 120 länder och har 28 000 anställda. De konstruerar och tillverkar branschledande teknik, programvara och tjänster för den professionella byggmarknaden. Med placering i hela världen erbjuder de allt som kan tänkas behövas inom byggnation och förmedlar professionell service genom sina konsultativa och kompetenta medarbetare. Läs mer om Hilti på www.hilti.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
4 apr
Ort
Kiruna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare