Rubino Rekrytering AB · Publicerad 29 jan 2021

Oerlikon Balzers Coating
är en världsledande leverantör av ytbeläggningstjänster.
Oerlikon har under de senaste åren gått från att vara en produktleverantör, till att erbjuda kundspecifika helhetslösningar för att förbättra och effektivisera produktionen till kunderna. Läs mer på: www.oerlikon.com/balzers/se/
Nu söker vi en driven och affärsorienterad:

KAM Verktyg, med placering Köping

I rollen som KAM
hos oss innebär att du arbetar lösningsorienterat med att utveckla försäljningen hos några av våra största kunder i närområdet. Du arbetar nära kunden som rådgivare och med att inspirera till en förbättrad och effektiviserad produktion.
Du ingår i en organisation med internationell prägel med en god lokal förankring.
Du ansvarar för din egen budget och rapporterar till Försäljningschefen i Stockholm.

Vi söker därför dig
som med driv och engagemang, utgångspunkt Köping vill arbeta med säljorganisationen att identifiera och skapa goda och lönsamma affärsmöjligheter.
Detta genom att föreslå lönsamma och hållbara miljömässiga lösningar för våra kunder. Rätt person kommer att självständigt ansvara för att driva försäljningen mot tydligt uppsatta mål tillsammans med vår säljteam och i nära samarbete med produktionsverksamheten.

För att lyckas
är det är viktigt att du har ett nyfiket drag, modet att kunna fråga och en vilja av att lära dig mer varje dag. Du är drivande i din personlighet och är en relationsbyggare som vårdar och utvecklar dina affärsrelationer långsiktigt.
Vi säger detta för att vi är övertygade om att detta är nycklarna i att lyckas och arbeta vidare på vår utmejslade strategi: Att inte sälja produkter utan erbjuda lösningar som underlättar och effektiviserar produktionen för våra kunder.

Du är säker och van i rollen som säljare/affärsman och har goda resultat med dig sedan tidigare samt vet vad som krävs för att lyckas.
Meriterande men kanske inte avgörande är givetvis om du har en förståelse för vad som är viktigt för, branschen, våra kunder, deras vardag och deras kunder.
Du gillar att hålla dig uppdaterad på branschtrender, produktnyheter och i vilken riktning vårt affärsområde utvecklas. Du kommer även att få bygga relationer med olika delar internt i vår organisation i allt från: sälj, produktion, ekonomi, lokalt och internationellt. Du har körkort och behärskar svenska och engenska obehindrat i tal och skrift.

Vi erbjuder
ett spännande arbete där rätt person kommer att få utvecklas genom att arbeta med lösningar som är branschledande i en internationell organisation med en stark lokal förankring. Du kommer att få kollegor som är engagerade i att utveckla lösningar och ständiga förbättringar för våra kunder inom tillverkningsindustrin.

Ansökan

Välkommen in med din ansökan. Denna rekrytering genomförs i samarbete med Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930. Intervjuer kommer att ske löpande.

Oerlikon Balzers
är världsledande leverantör av ytbeläggningar som maximerar produktivitet, driftsäkerhet och ekonomisk vinning för alla typer av företag som arbetar med produktionsverktyg och precisionskomponenter. Vi tillverkar tunna slitageskyddande och friktionsminskande skikt som är hårdare än stål. Oerlikon Balzers Coating Sweden AB omsätter ca 100 miljoner SEK med 60 anställda. Nordiska beläggningscentra finns i Stockholm, Köping, Halmstad, Helsingfors och Espoo i Finland.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 mars 2021
Ort
Köping
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga