Bearbetningscenter · Publicerad 28 apr 2021

Besitter du ett stort tekniskt intresse och vill lära dig CNC-programmering? Har du kanske erfarenhet från industrin och vara en del av ett prestigelöst gäng? Då är detta tjänsten för dig!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Bearbetningscenters räkning en CNC-operatör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Bearbetningscenter under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Bearbetningscenter är en verkstad vars specialitet är legobearbetning i numeriskt styrda maskiner, där det idag arbetar 31 engagerade medarbetare. Nu vill de utöka arbetsgruppen och söker en CNC-operatör. Du kommer att vara en del av ett härligt och prestigelöst gäng, där flexibilitet och laganda en självklarhet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Bearbetningscenters önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant för regionens tillväxt.

Arbetsuppgifter

I rollen som CNC-operatör kommer du att arbeta med att programmera maskiner och att göra CNC-program till en produkt. Det innebär att ställa maskinen och säkerställa att resultatet blir enligt planen. Arbetet sker framför allt på dagtid, där skiftgång kan förekomma.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Programmera CNC-maskiner
  • Ta fram verktyg och material
  • Plocka ut ordrar från ordersystemet MBS
Vi söker dig som

har erfarenhet av att arbeta inom industri i rollen som maskinoperatör. Vidare besitter du ett stort intresse för att mäta och läsa ritningar. Har du kunskap om CNC-programmering är det ett stort plus, men inte ett krav och då du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor är det av stor vikt att du behärskar det svenska språket.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bearbetningscenter. Du är driven i din natur och visar på stort engagemang att lära dig arbetsuppgifterna.

Då det är ett arbete där detaljerna är avgörande, är du noggrann. Du kommer att arbeta självständigt i din roll samtidigt som det är ett nära samarbete med de andra teknikerna. Det gör att du både gillar att arbeta på egen hand och tillsammans med andra.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kramfors
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Söderström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Bearbetningscenter är ett företag med cirka trettio anställda som tillverkar bearbetat gods utifrån våra kunders ritningar och specifikationer. Vår tillverkning sker med moderna maskiner som är till stor del automatiska där du som operatör jobbar med hela processen från ritning till färdig detalj. I vår verkstad finner du svarvar, fleroperationsmaskiner och flerfunktionsmaskiner plus ett antal robotar i anslutning till maskin. Våra produktionsmaskiner är CNC-styrda där programmering sker med moderna hjälpmedel. Vi finns i Brunne - Kramfors ett par kilometer från stadskärna och resecentrum.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 juli 2021
Ort
Kramfors
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Maskinarbete

Inga fler liknande jobb tillgängliga