Alde International Systems AB · Publicerad 16 okt

Vi erbjuder en spännande tjänst på ett växande och framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärke. Tjänsten är på heltid med placering i Färlöv, strax utanför Kristianstad. Du kommer att ingå i Aldes försäljningsavdelning i ett team med tre kollegor samt Försäljningschef.

Som Teknisk Säljare på Alde kommer du att arbeta med B2B-försäljning på den skandinaviska marknaden för att successivt även avlasta på den europeiska marknaden. Du kommer att ha eget kund- och budgetansvar och arbetar med både nya och befintliga kunder. Dina kunder kommer att vara återförsäljare, distributörer, agenter samt OEM-kunder. Du arbetar med företagets kunder i hela processen från konstruktion till produktion och är behjälplig i de olika delmomenten för bästa resultat.
I din roll kommer du även att delta på såväl lokala som internationella mässor. Du kommer att vara backup till Försäljningschefen.

Tjänsten kräver att du drivs av affären, har både tekniskt intresse och teknisk kompetens samt att du kan vara självgående i ditt uppdrag. Du måste vara beredd på att arbeta tålmodigt över tid och ha ett intresse för att bygga goda relationer med kunden då processerna ofta är långa. Du tar ansvar för helheten och är mån om att resultatet alltid håller hög kvalitet. Du är en person med god organisationsförmåga som skapar bra struktur. Rollen innebär ca 50 resdagar/år och du arbetar mot fast lön.

Du har en bakgrund inom försäljning med flerårig erfarenhet och har med fördel arbetat med CRM-system. Teknisk gymnasie- eller eftergymnasialutbildning med relevant inriktning eller motsvarande erfarenhet är nödvändigt. Grundläggande teknisk kompetens och förståelse för tekniska processer är ett krav. Du behärskar engelska och tyska i tal och skrift. Franska är meriterande men inget krav. Arbetet kräver god datorvana i MPS och erfarenhet av Office-paketet. Du har med fördel arbetat inom Automotive-, utrustnings- eller maskinindustrin, även erfarenhet från värme- och kylbranschen är en fördel.

Har du frågor kontakta Ylva Schnorrenberger, iNSE, 0708 – 164031.
Samtal från rekryteringsföretag och liknande undanbedes.

Vi ser fram emot din ansökan som du skickar till jobba@alde.se, senast den 18 oktober 2017.
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande. I ämnesraden skriver du: ANSÖKAN TEKNISK SÄLJARE.

Vi samarbetar i denna rekrytering med iNSE Organisations- & Ledningsutveckling AB
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Det varma, välkomnande företaget!
Alde International Systems AB är ett världsledande företag inom fritidsbranschen. Vi utvecklar, producerar och marknadsför vattenburet värmesystem för husvagnar och husbilar med Europa och
Nordamerika som våra största marknader.
För oss på Alde är det viktigt att vara en bra arbetsplats. Att jobba med arbetsmiljön är en naturlig del i vår verksamhet, likaså att satsa på utbildning för våra medarbetare. Det bidrar till både effektivitet och kvalitet, och självklart till vår trivsel och arbetsglädje.
Vi välkomnar självgående och engagerade medarbetare som är aktiva i både sin egen och företagets utveckling.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Alde International Systems AB tillgängliga