Brinova Fastigheter AB · Publicerad 1 sept 2020

Kort om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av provanställning enligt överenskommelse.

Nyproduktion är en viktig del i vår tillväxt. Häng med redan från start!

Som projektingenjör kommer du att arbeta nära vår projektutvecklingschef som är placerad i Kristianstad. Placeringen av tjänsten är rörlig i Skåne län, företaget har enhetskontor på ytterligare fyra orter i länet. Tjänsten innebär främst en del resande dagtid med bil, och möjligen ett fåtal övernattningar per år. Rollen rapporterar till projektutvecklingschef.

Om verksamheten
Brinova utvecklar och förvaltar primärt bostäder och samhällsfastigheter belägna på utvalda orter med goda kommunikationer i södra Sverige. Huvudkontoret finns i Helsingborg.

Verksamheten kännetecknas av långsiktighet, samverkan med aktörer inom samhällssektorn och inte minst en lokal egen engagerad förvaltning på de orter där bolaget aktivt valt att verka.

Under åren 2020-2021 pågår tolv projekt bestående av bostäder och samhällsfastigheter i bolaget. Åren 2021 till 2024 pågår ytterligare projektutveckling om 225 lägenheter samt planarbete om 300 lägenheter. Läs mer i vår senaste kvartalsrapport (Q2 2020)

Bolaget har en egen HR-funktion som säkerställer lagkrav och aktivt utvecklar arbetsplatsen och medarbetarerbjudandet. Som anställd hos Brinova tar du del av ett gediget tjänstepension- och försäkringspaket samt ett generöst friskvårdsbidrag. Brinova är med på Allbrights gröna lista över jämställda börsnoterade bolag.

Brinovas B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm och handlas på Small Cap-listan.

Mer om tjänsten
Som projektingenjör hos oss så arbetar du med:
  • Att vara med i tidiga skedet (detaljplan) av nybyggnation och större ombyggnader
  • Projektledning av nybyggnation och större ombyggnader
  • Deltagande i byggmöten, upprättande av byggmötesprotokoll
  • Vara beställarens kontakt mot entreprenörer
Din profil
Du är civil- eller högskoleingenjör, eller har annan relevant utbildning/ erfarenhet.

Du har arbetat ett par år som anställd, eller konsult, inom entreprenad, bygg och anläggning eller fastighetsbranschen, och nu är du redo att växa långsiktigt med oss!

Som person är du vetgirig, öppen, noggrann och gillar en mix av arbetsuppgifter. Du arbetar tätt med företagets erfarna projektutvecklingschef där ni tillsammans är en viktig del av Brinovas fortsatta tillväxt.

Ansökan
Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med att ansöka. Observera att vi dessvärre inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post med hänsyn till GDPR.

Vid frågor kring rekryteringen, vänligen kontakta HR-ansvarig Ellen Broomé på ellen.broome@brinova.se

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Projektutvecklingschef Stina Trimark på stina.trimark@brinova.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga