HKScan · Publicerad 26 nov

Det här är HKScan
För oss får bara det bästa hamna på gaffeln. Det betyder att vi strävar efter att erbjuda välsmakande produkter med hög kvalitet som framställts på ett hållbart och ansvarsfullt sätt i enlighet med vårt nordiska arv. Som en del av vår familj med över 7 000 medarbetare från skilda bakgrunder kan du vara med och omsätta den här visionen till verklighet med hjälp av vår strategi Inspire, Lead, Care. Vi tror att karriärmöjligheter, yrkesmässig utveckling, innovation och samarbete är sådant som skapar ett gott och dynamiskt arbetsklimat.
Vi går i bräschen genom att se till att vår verksamhet har en positiv inverkan på samhället och miljön. Eftersom vår värdekedja sträcker sig från gård till gaffel kan vi erbjuda en stor yrkesmässig bredd, från etiska djurinköp till innovativ marknadsföring. Med fokus på våra medarbetares karriärutveckling, deras säkerhet och hälsa ger vi dig utmaningen att se till att bara det bästa hamnar på gaffeln.

Rollen
HKScan är inne i en expansiv teknisk utveckling och verksamheten genomgår därför en snabb förändring såväl tekniskt som organisatoriskt. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete på Teknikavdelningen på HKScans anläggning i Kristianstad. Teknikavdelningen på den mekaniska sidan sysselsätter ca 20 medarbetare. Till din hjälp finns fyra samordnare bland teknikerna.

Som underhållschef ansvarar du för avdelningens resultat och utveckling. Du fokuserar på ledarskap, att skapa vinnande team, att vara tillgänglig i verksamheten och du har ansvar för dina medarbetare, arbetsmiljön, resultatuppföljning och LEAN-/förbättringsarbetet på din avdelning.

Du rapporterar till Teknisk chef och samarbetar bland annat med elchef, produktionschefer, produktionsledare och stödfunktioner.

Huvudsakliga ansvarsområden
  • Du arbetar främst med att ansvara för anläggningens mekaniska underhåll gällande den processtekniska utrustningen
  • Vid sidan av Din ledarroll kommer Du själv att vara operativt engagerad i tekniska arbeten och projekt
  • Du kommer också att ha en framträdande roll gällande service och utveckling av förebyggande underhåll
  • Du initierar utveckling av processutrustningen och underhåll till produktionens behov och krav
  • Övergripande ansvar för reservdelslager
Det här förväntar vi oss av dig
Du har teknisk bakgrund samt en gedigen yrkeserfarenhet inom underhåll. Du har även erfarenhet av arbete i processteknisk industri med en relativ komplex teknisk miljö. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du har ledarerfarenhet eller egenskaper och vilja att leda medarbetare.

Din kompetens präglas av övergripande fokus, förmåga att leda genom andra, skapa team och ständigt förbättra och utveckla. Du är nyfiken, konstruktiv och utgår från produktionens behov.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och vi ser gärna att du inger förtroende, är kommunikativ, noggrann och inspireras av förändringar.

Det här kan du förvänta dig av oss
Vi är en organisation som sätter medarbetarna i centrum. Det betyder att vi tror att vi presterar bäst när vi samarbetar med varandra. Våra chefer vet att de inte kan allt; vi lär oss tillsammans och växer tillsammans. Att arbeta på HKScan passar dig som vill ha utmaningar och som inte är rädd för att utmana. Vi erbjuder ett spännande, självständigt och utmanande arbete, där du kommer att kunna göra stor skillnad för HKScan Sweden. INSPIRE, LEAD och CARE är våra gemensamma värderingar och en viktig del av arbetet.

Mer information
Du är välkommen att kontakta Teknisk Chef Mikael Lindblad, 044-19 41 90, mikael.lindblad@hkscan.com.

Om du har frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta Magnus Nilsson, HR Manager, magnus.nilsson@hkscan.com.

Fackliga kontaktpersoner: Tord Nilsson, Ledarna, 044-19 42 16, Eva Johansson, Unionen, 044-19 42 14.

Ansökan:
Skicka in din ansökan, CV och personligt brev, senast den 16 december 2018 till HR Manager Magnus Nilsson, magnus.nilsson@hkscan.com

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
HKScan är Nordens ledande livsmedelsföretag. Vårt utbud består av ansvarsfullt producerade köttbaserade produkter och måltider, samt innovativa lösningar som gör vardagen lättare för våra kunder. Våra produkter ger smakglädje och präglas av vårt nordiska arv, hög kvalitet och en ansvarsfull produktion. Detta löfte omfattar hela värdekedjan för köttet – från gård till gaffel. Våra kunder finns i detaljhandel, livsmedelstjänster och industrisektorer, och våra hemmamarknader utgörs av Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. År 2017 hade HKScan en omsättning på 1,8 miljarder euro och cirka 7 300 anställda.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från HKScan tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga