Sigma Technology Systems AB · Publicerad 24 maj 2021

JOB DESCRIPTION

På Sigma Technology Systems fortsätter vi vår expansion. Vi letar nu efter nya härliga kollegor som vill gå med i vårt växande team, ett team där ledande teknik och utveckling är i fokus. Drivs du likt oss av att ligga i digitaliseringens framkant? Vill du dessutom använda denna drivkraft i en konsultroll och hjälpa våra kunder att bättre ta tillvara på digitaliseringens möjligheter? Då passar du bra in i vårt team!

Vi har många kunder med intressanta och utvecklande uppdrag och jobbet blir aldrig enformigt eftersom varje kund har sina egna intressanta utmaningar när det kommer till problemlösning och vidareutveckling. Vi arbetar helt prestigelöst med glad stämning och värdesätter att ha roligt på jobbet!

BASIC QUALIFICATIONS

Som frontend utvecklare hos Sigma kommer du att få jobba med våra åtaganden tillsammans med dina kollegor som alla har olika erfarenheter och kunskaper. Du kommer att komma in i ett gäng med bra sammanhållning och stort gemensamt intresse för kod. I rollen som frontend utvecklare kommer det vara stort fokus på webutveckling främst i React och en stor fördel om du har erfarenhet som fullstack utvecklare.

För att passa i rollen som Senior Frontend Utvecklare hos oss tror vi att du har arbetat minst 5 år och har en vilja att lära dig nya ramverk och verktyg. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet av arbete med molntjänster, CI/CD, TDD och DevOps.

Du bör ha erfarenhet av att arbetar med ett flertal tekniker nedan:
  • React
  • Typescript
  • Git
  • Azure DevOps
  • Docker
Det är en bonus om du har erfarenhet inom:
  • C# eller Java
  • Node.js
  • Kubernetes
  • AWS
Mer om tjänsten

Omfattning: Heltid

Placering: Kristianstad

Språkkrav: Svenska och Engelska

Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!

CONTACT

For more information please contact

Simon Sönnby,
  • 46 721506320
simon.sonnby@sigmatechnology.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
ENGINEERING THE DIGITAL REVOLUTION

Sigma Technology is part of Sigma and is a global supplier of product information, software & embedded design, and offshore development. We are experts with a passion for technology and information. We take pride in delivering quality and constantly improving our deliveries.

Sigma is owned by Danir AB and has about 3,600 employees in nine countries.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 juli 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Kontakt
Mejla Jenni Aronsson

Inga fler liknande jobb tillgängliga