Stretch HR · Publicerad 7 mars

Vill du utveckla och ansvara för HR-arbetet i ett väletablerat svenskt företag i Nordöstra Skåne? Vi söker en HR-chef, för kunds räkning, som gillar att ta tag i saker och som aktivt kan driva alla personalfrågor och motiveras av att arbeta både operativt och strategiskt i en snabbfotad verksamhet. Du kommer att rapportera till VD och vara del i ledningsgruppen som kännetecknas av framåtanda, stort engagemang, prestigelöshet och enkelhet. Du tycker om att ta dig an utmaningar, är en god kommunikatör och ledare och känner dig trygg i mötet med olika människor. Du är mån om att ge god service och är intresserad av människor, företaget och dess utmaningar. För att du skall trivas och kunna göra ett bra arbete så förutsätter det att du har bred erfarenhet inom HR-området och har tidigare arbetat som tex HR- och personalchef, HR business partner eller liknande. I denna tjänst kommer du att;

  • Strategiskt och operativt ansvara för alla HR relaterade frågor
  • Säkerställa professionella och effektiva HR-processer, så som medarbetarutveckling och löneprocesser
  • Stötta chefer och ledare i samtliga HR relaterade frågor
  • Ansvara för att verksamheten följer kollektivavtal och arbetsrättsliga lagar
  • Har kunskaper om och att utveckla en bra och säker arbetsmiljö, såväl psykosocial som fysisk
  • Ansvara för framtagning och uppdatering av företagets policydokument
  • Vara företagets representant i arbetsrättsliga frågor samt i kontakt med fackliga organisationer
Varmt välkommen med din ansökan till ett väletablerat företag med hundratals anställda och med verksamhet runt om i landet och som under många år byggt upp goda relationer med kunder, medarbetare och leverantörer. Företaget drivs av erfarna entreprenörer som fortsätter att utveckla verksamheten långsiktigt och strävar efter att lyckas och nå resultat.

STRETCH HR ansvarar för denna rekrytering och du är varmt välkommen med din ansökan dock senast den 30:e mars till recruit@stretchhr.se.

Vi kommer att hantera ansökningar löpande så vänta inte till sista ansökningsdatum med att skicka in din CV och ansökan. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Monika Kumlin Larsson 0706-291853.
+ Läs mer om jobbet