AkzoNobel Industrial Coating AB · Publicerad 17 jan

Responsibility

AkzoNobel Adhesives i Kristinehamn är en ledande leverantör av bindningslösningar till träbearbetande industrin. Vi erbjuder sakkunnig teknisk kunskap inom kärntillämpningsområden som i kombination med en stark kundsamarbetsmodell skapar innovativa och specifika bindningslösningar för att hantera de mest utmanande limningsförhållanden.


Vi söker nu sommarvikarier som ska täcka upp för vår ordinarie personal under sommarmånaderna början av juni – mitten av augusti.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Produktion och lager

Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion. Här arbetar du inom processindustrin i driften, du arbetar med service, rondering, provtagning samt logistik som truckkörning och utlastning. För att vara kvalificerad ska du ha minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning (process, styr- och reglerteknik, kemi, maskin). Arbetet inom produktion är förlagt såväl dagtid som skift. Som person skall du vara praktiskt lagd och tycka om lagarbete men även kunna ta egna initiativ för att lösa problem.


Laboratorietjänster

För våra laboratorietjänster söker vi dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi eller kemi-och processteknik. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Vi värdesätter personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet.


Administration

De administrativa arbetsuppgifterna omfattas bland annat av ekonomi, order/avrop och kundservice. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Dessa tjänster kräver goda kommunikationsfärdigheter och hög servicekänsla. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskaper i SAP är meriterande. Vi ser gärna att du har påbörjat universitets- eller högskolestudier och har ett par år kvar att studera.


Vänligen specificera i din ansökan vilket/vilka områden du är intresserad av.
Job requirements/Candidate profile
  • Vi ställer höga krav på de personliga egenskaperna, det vill säga att du som person är ansvarstagande, noggrann, självständig och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd, har en positiv attityd och hög integritet.
  • Akzo Nobel arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att vi gärna ser att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem.
  • Självfallet lever du upp till och motiveras av våra värderingar: kunden i fokus, uppfylla våra åtaganden, passion för att vara bäst och arbeta i team.
  • Akzo Nobel har stort fokus på hållbarhet, säkerhet och miljö där du som medarbetare har ett ansvar att hålla detta levande.
  • Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt att du har vana av att arbeta med olika IT-applikationer.
  • Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med natur eller teknisk inriktning.
  • Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti.
  • Observera att du måste vara minst 18 år för att arbeta hos oss, enligt arbetsmiljölagstiftning.
Ytterligare information

Tjänsterna avser sommarvikariat under hela eller delar av månaderna från början av juni – mitten av augusti. Det är viktigt att du är tillgänglig hela arbetsperioden.

Samtliga av våra tjänster är förlagda på vår site i Kristinehamn.

Viss obligatorisk introduktion och utbildning kommer att ske innan sommaren.

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com

Vi genomför urval och intervjuer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

För eventuella frågor kring våra tjänster eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Felicia Lindbom, Jr. Talent Resourcing Partner, +46 708358690 alt felicia.lindbom@akzonobel.com

För fackliga frågor:

Unionen: Lennart Nyman +46 550 88 700 och Tomas Larsson +46 550 88 700

Ledarna: Peter Strömbäck +46 550 88 700

IF Metall: Donald Lindström +46 550 88 700 (växel)

Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
AkzoNobel har en passion för färg. Vi är experter i det stolta hantverket att utveckla och tillverka färg och vi har satt standarden för färg och kulörer sedan 1792. Vår förstklassiga portfölj av varumärken - inklusive Nordsjö, International, Sikkens och Interpon - är betrodd av kunder runt om i världen. Vi har huvudkontor i Nederländerna och är verksamma i över 80 länder. Våra 35 000 talangfulla medarbetare brinner för att leverera de högpresterande produkter och tjänster våra kunder förväntar sig. För mer information, vänligen besök www.akzonobel.com.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga