AkzoNobel · Publicerad 25 dec 2020

Följ med oss in i en mer hållbar framtid som vår nya El- och Instrumenttekniker!
Motiveras du av att arbeta med hållbarhet, säkerhet och innovation? Vill du arbeta med moderna arbetsmetoder där ordning och reda präglar arbetsplatsen? Sätter du värde på arbetsglädje och balans mellan jobb och fritid? Då är du kanske den vi söker till vår framgångsrika teknikavdelning för AkzoNobel Adhesives i Kristinehamn!

Lite mer om rollen och dina arbetsuppgifter...
Som El- och Instrumenttekniker tillhör du vår Teknikavdelning, som ansvarar för underhållet av el-, instrumentation- och automationsutrustning på vår site i Kristinehamn. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Genomförande av reparations-, service-, felsökning- och underhållsarbete.
  • Nyinstallationer.
  • Delaktig i rådgivning vid ombyggnationer och nyinvesteringar av produktionsutrustning.
  • Allmän daglig drift.
  • Stort fokus på utveckling och förbättringsarbete av förebyggande underhåll.
  • Ansvarig för att följa rutiner och standarder som ISO 9001 och ISO 14001
  • Upprätta och effektivisera vårt underhållssystem
Tjänsten är på heltid tillsvidare med start omgående. Du kommer vara placerad på vår site i Kristinehamn och rapportera till vår Electrician Manager.

Vem är du?
Som person är du bra på att planera och att organisera. Vi värdesätter gott ordningssinne och flexibilitet. Du behöver också ha en god förmåga att arbeta självständigt och kunna fatta egna beslut. Du är praktisk, initiativrik, målinriktad, har lätt för att samarbeta samt att du har en hög känsla för service.
För att du ska bli framgångsrik i rollen ser vi att du har kunskap av el och instrument (du kunna utföra felsökningar på el-/instrumentutrustning) samt av styr och reglerfunktioner. Vi ser gärna att du har erfarenhet av processutrustning och en god känsla för underhåll inom processindustrin. Du kan läsa och förstå ritningar. Du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift samt vana att ta till dig information på engelska. Erfarenhet av SAP eller liknande underhållssystem är meriterande.

Varför ska du välja AkzoNobel som din nya arbetsgivare?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg-, lim- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till årets Employer Branding Företag 2020. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Din ansökan
Vi välkomnar människor från alla olika bakgrund som ser hållbarhet, säkerhet och innovation som viktiga principer. Tveka inte, ta steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss!

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Lars Ek, Engineering Manager, +46 703 28 77 99.
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Acquisition Partner, +46 76 112 85 64
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
18 jan 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga