AkzoNobel · Publicerad 19 maj 2021

Är du en nyfiken person med starkt kvalitetsdriv? Är du duktig på att få med dig människor på en resa mot ständiga förbättringar? Har du förmågan att optimera och utveckla metoder? Vi söker nu en ny kollega som Labbchef till vår site i Kristinehamn!

Vad kommer du arbeta med?
I rollen som Labbchef kommer du att ingå i avdelningen Quality Assurance/Quality Control (QAQC-gruppen) och där leda ett team på totalt 6 medarbetare, laboranter och laboratorieingenjör. Det kommer innebära att sätta mål för personalen, utvärdera utveckling och tillhandahålla en klar, öppen och konstruktiv feedback av prestation. Du ansvarar för att du och dina medarbetare efterlever våra kvalitetsledningssystem via riktlinjer, policys, strategier och mål enligt aktuella standarder. Du kommer även arbeta med följande:
  • Upprätthålla kvalitetsutrustning genom att övervaka prestanda, kalibrering och tillse att rätt underhåll utförs
  • Utveckla och optimera metoder, instruktioner och rutiner
  • Hålla sig uppdaterad på nya standarder och implementera nya rön på laboratoriet
  • Kontaktperson gentemot R&D-avdelningen samt interna och externa kunder
  • Inköp av material via SRM till analys Lab och övriga QAQC
  • Arbeta med ständiga förbättringar
Tjänsten är på heltid tillsvidare med start omgående. Du kommer vara placerad på vår site i Kristinehamn och rapportera till Site Quality Manager.

Vem är du?
Som person är du en naturlig ledare med ett starkt personligt driv och engagemang till att möta de utmaningar som kan uppstå. Du är en "people person" som har en fallenhet för att kommunicera på ett tydligt och pedagogiskt sätt, du har en passion i att utveckla och motivera andra. Dessutom delar du mer än gärna med dig av dina kunskaper till dina medarbetare och arbetar aktivt för att skapa en positiv, nytänkande och engagerande arbetsmiljö. Du är van vid att skapa nätverk inom organisationen och hinder som uppkommer på vägen löser du med lätthet.

För att du ska bli framgångsrik i rollen ser vi att du idag arbetar som teamledare eller gruppchef med personalansvar, har en högskoleutbildning i kemi samt erfarenhet av kemisk processindustri/laboratorieverksamhet. Du har erfarenhet av att arbeta med ledningssystem, önskvärt ISO 17025. Vi arbetar bland annat med affärssystemet SAP, och Excel för att ta fram statistik. För tjänsten krävs det mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Svenska är nödvändigt för lokala kontakter och engelska är vårt koncernspråk.

Varför ska du jobba på AkzoNobel?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg-, lim- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till årets Employer Branding Företag 2020. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Din ansökan
Vi välkomnar människor från alla olika bakgrunder som ser hållbarhet, säkerhet och innovation som viktiga principer. Tveka inte, ta steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Eva Gustavsson, Site Quality Manager, +46 550 888 38
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Acquisition Partner, +46 76 112 85 64
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
AkzoNobel Adhesives AB har tillverkat trälim och hartsystem i Kristinehamn sedan 1962. Produkterna används vid tillverkning av möbler, snickerier, golv och bärande konstruktioner. AkzoNobel Adhesives AB är en del av AkzoNobel-koncernens globalt erkända Wood Coatings leverantör. Årligen levereras cirka 120 000 ton trälim till kunder i Europa, Nordamerika, Sydamerika, Sydafrika och Asien. På siten idag är vi 100 anställda. För mer information www.woodadhesives.akzonobel.com

Är du en nyfiken person med starkt kvalitetsdriv? Är du duktig på att få med dig människor på en resa mot ständiga förbättringar? Har du förmågan att optimera och utveckla metoder? Vi söker nu en ny kollega som Labbchef till vår site i Kristinehamn!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 juli 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga