Arbesko · Publicerad 28 dec 2020

Kommunikativ och prestigelös Projektledare / IT-ansvarig till Arbesko i Kumla.

Har du erfarenhet från IT och digitalisering inom tillverkningsindustrin? Trivs du med att arbeta både operativt och strategiskt? Bra. Då är detta rollen för dig! Nu söker vi en IT-ansvarig som har fullt ansvar för en stabil IT-miljö med stark affärsnytta till framgångsrika Arbesko i Kumla.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare på Arbesko får du arbeta i en miljö som präglas av yrkesstolthet, historia och nytänk. Du blir en del av ett företag med högt engagemang, högt tempo, starka värderingar och arbetsglädje. Arbesko utvecklar och tillverkar skor i Kumla och har även en produktionsenhet i Brasilien.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du rapporterar till Arbeskos Operativ chef och har ett nära samarbete med koncernens IT-avdelning samt Arbeskos samarbetspartner. Du ansvarar för att förvalta och driva förbättringar utifrån verksamhetens behov samt implementerar nya och innovativa lösningar. Du möter de behov och krav som funktionerna ställer på IT-miljön och levererar också proaktivt förbättringar som är till nytta för kunder och medarbetare. I rollen är du ytterst ansvarig för kontakter med leverantörer, samarbetspartner och agerar kravställare och beställare. Du har också en aktiv omvärldsbevakning för att kunna utarbeta strategier inom IT för framtiden. Vidare så är du ansvarig för att säkerställa att medarbetarna har rätt kompetensnivå inom IT. I rollen ingår också att säkra verksamhetsnyttan samt att följa upp nyckeltal inom ditt ansvarsområde.

Rollen innebär också

Du samverkar tätt tillsammans med kollegor inom Arbesko samt medarbetare inom koncernen Bergman & Beving såväl som med externa partners.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en relevant akademisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området. Du har sannolikt några års erfarenhet av IT-lösningar inom industri eller motsvarande. Vi ser också att du har erfarenhet av moderna arbetsmetoder, digitalisering och beställning av IT-tjänster. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du driven och har en förmåga att kombinera strategisk höjd och operativ leveransförmåga. Du är analytisk och resultatinriktad. Vidare så är du ansvarstagande och har lätt för att samarbeta med andra.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 jan 2021
Ort
Kumla
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga