Kungälvsbostäder · Publicerad 6 apr 2021

Om tjänsten
Som Kommunikationschef med ansvar för uthyrning och kundtjänst kommer du ha en viktig roll i verksamheten och ansvara för vår externa och interna kommunikation och ha personalansvar över 5 heltidsanställda medarbetare som består av uthyrare och kundtjänstmedarbetare. Du kommer leda, samordna och utveckla gruppen och ansvara för att planera, organisera och följa upp uthyrning- och kundtjänstverksamheten samt själv aktivt arbeta med verksamhetens kommunikation och marknad på både en operativ och strategisk nivå. Du sitter med i Kungälvbostäders ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Du kommer till exempel att:
  • Ha personalansvar med arbetsledning och coachning inklusive utvecklings- och lönesamtal
  • Aktivt delta i ledningsgruppens arbete
  • Ansvara för intern och extern information
  • Ansvara för företagets kommunikationsstrategi
  • Ansvara för mediebevakning, mediekontakter samt pressmeddelanden och presskontakter
  • Kontinuerligt utveckla och uppdatera företagets hemsida
  • Ta fram marknadsförings- och presentationsmaterial i både digital och tryckt form
  • Ansvara för inköp inom ramen för inköpspolicy och lagen om offentlig upphandling
Vi söker dig som har en relevant högre akademisk utbildning eller motsvarande i arbetslivserfarenhet. Du har arbetat många år med intern och extern kommunikation och är duktig på att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du har erfarenhet av att beställa och göra upphandlingar av kommunikationstjänster. Du har också gedigen erfarenhet från en ledande tjänst där du har haft personalansvar. Du är flytande i det svenska språket i tal och skrift.

För att du ska trivas hos oss tror vi att du är en kommunikativ, flexibel och lösningsorienterad person som är utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Du är förändringsbenägen, trygg i ditt ledarskap och en coachande chef som vill vara med och påverka och bidra med din kompetens och engagemang. Du är strukturerad och har en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete och bidra på både en operativ och strategisk nivå.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Kungälvsbostäder med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv på jonna.berglov@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV och personligt brev (där du beskriver varför du är intresserad av att tjänsten samt vad du skulle bidra med om du började arbeta hos Kungälvsbostäder) på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 27 april.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Som Kungälvs största hyresvärd, är det självklart för oss att bidra till att utveckla hela staden. Vårt viktigaste bidrag är tryggt och trivsamt boende med god service och starkt boendeinflytande. Dessutom samarbetar vi med det lokala näringslivet, föreningslivet och kommunen. Målet är ett Kungälv där alla kan leva och bo. Tillsammans. Läs mer om oss här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 apr 2021
Ort
Kungälv
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
PR & Kommunikation

Inga fler liknande jobb tillgängliga