Motor Trend AB · Publicerad 20 sept

Vi på Motor Trend tycker att det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas och utveckla. Vi tror på ständig förbättring och förändring, både som individ och som företag. Stor delaktighet och egenansvar är en viktig del av vår företagskultur. Med olika erfarenhet i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort.

Arbetsuppgifter

Du har det övergripande ansvaret för verksamheterna i Kungsbacka, Fotskäl och Halmstad. Där ingår budget, resultat, personal och arbetsmiljö. Ditt ledarskap ihop med vårt gemensamma arbetssätt ska prägla din och dina medarbetares arbetsdag. Din lyhördhet och strävan efter ständiga förbättringar stärker relationen med både medarbetaren och kunden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som med ett starkt och ansvarsfullt ledarskap driver och utvecklar våra verksamheter. Du trivs i rollen som ledare och har förmågan att få dina medarbetare att lyckas. Vi ser att du har flerårig erfarenhet av att leda personal, grundläggande kunskaper om servicemarknad och ekonomi. Du bör även ha vana att arbeta med försäljning och att vårda kundrelationer samt ha god datorvana. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering i Kungsbacka eller Halmstad. Du rapporterar till Servicemarknadschef och ingår i Servicemarknadsgruppen för Motor Trend AB.

Frågor besvaras av Servicemarknadschef Andreas Nord, 0510-31 09 01. Din ansökan mailar du till jobb@toyota.nu senast den 19 oktober 2018. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Märk ansökan med "Verkstadschef
Väst".
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2017 omsatte vi 628 milj och är idag ca 130 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Fotskäl, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.
+ Läs mer om företaget