Nexer Tech Talent AB · Publicerad 19 nov 2021

Nu söker Nexer Tech Talent både frontend och backendutvecklare till Värderingsdata. Är du i starten av din karriär och är intresserad av att arbeta i ett familjeägt företag i hjärtat av Kungsbacka? Då kan du vara just den vi söker!

Om arbetsplatsen

Värderingsdata arbetar med webbutveckling och webbtjänster för värdering och analys av fastigheter. Deras produkt riktar sig mot slutanvändare så som mäklare (privatbostäder) men även de som säljer kommersiella fastigheter. De sitter i en vindsvåning i centrala Kungsbacka, 5 minuter från tågstationen med täta avgångar till och från Göteborg.

Om rollen och teamet

I utvecklingsteamet arbetar idag 8 personer (frontend, backend samt UX-designers) och de behöver nu förstärkning av både backend- och frontendutvecklare. Det finns en stor frihet inom företaget att själv påverka dina arbetsuppgifter utifrån dina intressen! Du kommer bland annat få arbeta i teamet med att utveckla Värderingsdatas kommande webbtjänster från idé till färdig produkt.

Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer arbeta som konsult hos Nexer och efter överenskommen tid finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund.

Vi söker dig som...
  • Har erfarenhet av antingen frontend- eller backendutveckling och vill utvecklas inom det
  • Har en eftergymnasial utbildning inom Data/IT
  • Goda kunskaper inom Javascript och/eller C#
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
För att lyckas och trivas i rollen som frontend- eller backendutvecklare tror vi att du är en lagspelare och problemlösare. Vi tror även att du tycker om att utvecklas för att framöver kunna arbeta med fullstackutveckling.

Det är meriterande om du har ett intresse av att prova på enhetstestning som till exempel Angular 2+, Node.js och NoSQL och att du sedan tidigare varit i kontakt med AWS och Azure.

Om Nexer Tech Talent

Sigma Young Talent har blivit Nexer Tech Talent! Vi är konsultbolaget som fokuserar på talanger i början av sin karriär inom IT och engineering, och erbjuder marknaden juniora konsulter, konsultrekrytering och traineeprogam. Vi startade vår verksamhet 2014 och finns idag i Stockholm och i Göteborg. Vi är idag drygt 250 konsulter. Vi är en del av Nexer Group, ett entreprenörsdrivet bolag med över 1800 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Nexer finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige, och är en del av Danir-koncernen.

Hur är Nexer som arbetsgivare?

På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stort, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på. Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Låter det intressant?

Anmäl ditt intresse via denna annons, vi ser fram emot att läsa den! Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria Martinsson at maria.martinsson@nexergroup.com. Vi ber dig dock att inte ansöka via mail utan att skicka in ditt CV via länken nedan.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga