Sharper · Publicerad 25 nov 2019

Om företaget:

I över 25 år har Kramer Electronics utvecklat kreativa lösningar inom ljud- och bilddistribution för analoga och digitala signaler. Kramer Electronics är branschledande inom produktkvalitet, tillförlitlighet och kundtillfredsställelse. Du kan hitta Kramer Electronics i en mängd olika applikationer - från enklare lösningar till komplexa integrerade system.

Kramer Electronics finns representerade i över 60 länder runt om i världen och nu söker vi en supporttekniker till deras kontor i Kungsbacka.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer att fungera som teknisk support gentemot Kramers partners och kunder. Genom förstklassig service kommer du att hantera inrapporterade tekniska ärenden via främst telefon och mejl. Vidare kommer du att rådge partners och kunder kring produktanvändandet för säkerställa att de får ut så mycket som möjligt av produkterna.

Utöver detta ansvarar du för att inkomna ärenden dokumenteras på riktigt sätt i företagets spårningssystem.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ge förstklassig teknisk support och lösa tekniska ärenden
  • Dokumentera ärenden i spårningssystemet
Din profil:

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet från AV alternativt från IT-branschen. Du har ett stort teknikintresse och är van vid att arbeta i en supporterande roll.

Som person är du flexibel, nyfiken och förstår vikten av att ge en förstklassig service. Vidare är du lösningsorienterad och har en förmåga att se kunders behov och hitta nya lösningar och vägar.

Ett krav för tjänsten är flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Rebecka Hillerström på telefonnummer +46 (0) 70 032 43 46. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office & HR.

Följ oss gärna på LinkedIn Sharper Sweden
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 dec 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-tekniker
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga