Montico · Publicerad 28 sept

Arbetsbeskrivning

Som Svarvare kommer du att få arbeta självständigt med enstyckestillverkning. Du kommer att få ställa in egna program och programmera. Styrsystemen som används är Fanuc och Fagor.

Din profil

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av Svarvning. Du har erfarenhet av manuella maskiner samt styrda maskiner. Som person är du kreativ och lösningsorienterad. Då du kommer att arbeta självständigt är det viktigt att du är trygg i din arbetsroll.
Arbetet kräver bra fysik och är förlagt till dagtid, 07.00-16.00.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Till en av våra kunder rekryterar vi nu en erfaren Svarvare med goda kunskper inom programmering.

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Sista ansökningsdag är den 30 september, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga