LSAB · Publicerad 1 febNu söker vi en produktionsutvecklare!
LSAB är inne i en mycket dynamisk fas där vi strävar mot att leda utvecklingen i branschen när det gäller teknik, arbetssätt och digitalisering. Allt för att höja våra kunders produktivitet och lönsamhet.


Vi är mitt uppe i arbetet att bygga en excellent produktion. För att kunna bredda arbetet och höja tempot söker vi nu ytterligare en Produktionsutvecklare som ska utveckla, samordna och implementera ”Förbättringsresan”, som är namnet på vårt Lean arbete. Förbättringsresan har redan gett oss framgångshistorier och nu vill vi ha fler.

Som Produktionsutvecklare ska du ska driva Lean arbetet inom samtliga processer genom att inspirera, motivera och vägleda våra chefer och medarbetare. Specifikt kan det handla om dagliga styrningsprocesser, ständiga förbättringar, 5S, standardiserade arbetssätt, värdeflödesanalyser, samverkansprojekt men också praktiskt konkret förbättringsarbete på verkstadsgolvet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har en god analytisk förmåga och en egen inre motor. Du sitter inte och väntar utan tar tag i saker och driver på. Du är metodisk, strukturerad och målmedveten, tempot i förbättringsarbetet är viktigt för vår framgång.

Du kommer att ingå i ett litet team med kompetenta och engagerade kollegor. Med placering i Laholm kommer du huvudsakligen att arbeta över södra Sverige men du är också en resurs för våra dotterbolag utomlands, varför det är ett krav att du kan kommunicera i både tal och skrift på engelska.

Har du en relevant teknisk utbildning, erfarenhet av Lean arbete samt har förståelse för hur människa, maskin och metod samverkar och påverkar resultatet, vill vi gärna se dig som sökande.

Ansökan

För att ansöka klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så fort som möjligt.

Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Platschef Anna Thuresson, 0430 313 11. Vill du berätta mer om dig själv och varför detta är rätt tjänst för dig så kontakta gärna Lars Scheer, HR-chef på 070-445 53 45. Vi träffar kandidater löpande så sök eller hör av dig omgående!

LSAB är en etablerad verktygsleverantör som erbjuder produkter och lösningar för träbearbetande industri. Vårt erbjudande delas i två segment, Sågverk & Hyvleri samt Woodworking. Inom respektive segment hjälper excellenta produktspecialister kunderna att optimera produktion och produktivitet med fokus på bästa ekonomiska utfall. LSAB är inne i en fas av stark utveckling och vi ser mycket positivt på framtiden.

Vi bedriver försäljning, tillverkning och service via egna enheter i Sverige, Danmark, Finland, Estland, Lettland, Norge och Ryssland.

LSAB ingår i Latour Industries, som omsätter cirka 2,7 miljarder kronor. Latour Industries är ett av fyra helägda affärsområden inom investmentbolaget Latour. För mer information sewww.lsab.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
29 mars
Ort
Laholm
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga