Activpersonal i Sverige AB · Publicerad 12 okt

Vill du vara med om att påskynda den gröna omställningen inom den tunga transportsektorn?

Vi söker nu en framgångsrik "Key Account Manager" och kollega till vårt kontor i Landskrona.

Arbetsbeskrivning

Din roll som KAM går ut på att sätta Biofuel Express gröna dieselprodukter ännu mer på agendan inom den tunga transportnäringen. Detta gör du genom försäljning av tankkort via Biofuel Express nätverk av lastbilsstationer i Sverige och Norge. Du kommer att arbeta i ett dynamiskt tillväxtföretag, som med sina produkter hjälper företag inom transportnäringen med den gröna omställningen.

Du kommer att ha en fördelning mellan uppsökande och upprätthållande försäljning mot kunder i Sverige och Norge. Du rapporterar direkt till vår operativa chef på Biofuel Express. Dessutom kommer du periodvis att stödja vår Key Account Manager inom bussföretag och bulkverksamhet, samt arbeta tätt ihop med vår operativa chef gällande etablering av nya lastbilsstationer efter behov.

Arbetet är väldigt självständigt, men du kommer ingå i ett bra och informellt team som gör sitt bästa för att hjälpa dig med försäljningsuppgifterna.

Du är helt enkelt specialist på att skapa långsiktiga, lönsamma och gröna relationer med våra kunder!

Vi erbjuder

För rätt person erbjuder vi en varierande och spännande KAM & säljtjänst fylld med dagliga utmaningar, arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling i ett växande grönt företag inom en spännande och viktig bransch. Hos oss hjälps vi åt att hantera vardagens utmaningar, har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans. Vi erbjuder fast lön + årlig bonus + tjänstebil samt ett fritt arbete där du kommer kunna styra mycket av din tid.

Erfarenhet som krävs

Du har minst ett par års erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning och kanske även av teknisk/ekonomisk rådgivning till B2B-kunder. Tidigare erfarenhet från drivmedelsbranschen eller transportsektorn är meriterande. Dessutom är det en fördel om du har goda kunskaper om IT- och säljverktyg. Det viktigaste IT-verktyget är Super Office och Microsoft NAV. Kunskaper i det tyska språket är meriterande.

Personliga egenskaper

Med din affärsförståelse och entusiasm skapar du bra, stabila resultat och fokuserar på långsiktiga kundrelationer. Du har god kommunikationsförmåga, är välkomnande och utåtriktad. Som person är du bra på att arbeta självständigt, men är också en lagspelare som förstår behovet av att hjälpa dina kollegor på kontoret. Du är serviceinriktad, trivs i en dynamisk miljö, brinner för grön omställning och tycker det är intressant att bidra till utvecklingen av ett snabbväxande grönt företag. Din privata livssituation tillåter resor i tjänsten.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och profil till den här tjänsten.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med ActivPersonal och du är välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Spjuth på 0733- 67 06 60 vid frågor.
Sista ansökningsdag är sista oktober, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Biofuel Express är ett snabbt växande företag inom distribution av förnybart bränsle för kollektivtrafik och lastbilar i Skandinavien. Vår vision är att bidra till en grönare transportsektor och vara den största specialisten inom distribution av förnybara bränslen. Biofuel Express kombinerar förståelse för motorer, biobränsleproducenter och lagstiftning för målinriktad försäljningav biobränsle med låga utsläpp till förmån för kunder som bedriver verksamhet med bussar och lastbilar och som gynnar miljön. Förhållandet med kunderna är företagets huvudfokus. Biofuel Express ger det förtroende som krävs av kunderna som har som mål att övergå från fossila till icke fossila bränslen inom transportsektorn. Omsättningen överstiger 900 miljoner kronor och koncernen är i ständig tillväxt med en solid ekonomi som utgångspunkt. Läs mer om oss på www.biofuel-express.com
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga