Beardow Adams · Publicerad 9 okt

Har du erfarenhet av B2B försäljning från industri- eller teknikområdet och drivs av att göra bra affärer? Eller är du en tekniker med erfarenhet av att jobba fram lösningar tillsammans med kunder?

Beardow Adams är ett av de ledande företagen inom limtillverkning åt industrin. Vi söker nu en Teknisk Säljare till vårt kontor i Landskrona med tidigare erfarenhet från vår bransch, närliggande branscher eller annan produktteknisk verksamhet.

Arbetsbeskrivning
Som Teknisk Säljare på Beardow Adams kommer du aktivt arbeta med våra befintliga och nya kunder huvudsakligen inom Sverige, Norge och i viss mån även inom Danmark. Våra huvudkunder utgörs av allt från ledande till mindre förpackningstillverkare, möbeltillverkare, bokbinderi, företag inom produktmontering m.m., där vi som partner tillhandahåller kundanpassade produkter/lösningar.

Det är viktigt att du är van vid samt gillar att möta kunder face to face och kan sälja in helhetslösningar, eller den lösning som passar varje enskild kund bäst. Du planerar din tid från dag till årsbasis där du arbetar efter en detaljerad marknads- och aktivitetsplan. Du rapporterar direkt till försäljningschef. Du mäts utifrån hur du vårdar och utvecklar dina växande affärer.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Landskrona och är på resande fot under cirka tre till fyra dagar i veckan. Resterande en till två dagar arbetar du på kontoret med prospektering, administration samt planering.

Du är helt enkelt specialist på att skapa långsiktiga och lönsamma relationer med våra kunder!

Vi erbjuder
För rätt person erbjuder vi en varierande och spännande säljtjänst fylld av dagliga utmaningar, arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling inom det mindre svenska företaget som ingår i ett marknadsledande internationellt företag, Beardow Adams. Hos oss hjälps vi åt att hantera vardagens utmaningar, har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans. Vi erbjuder fast lön + årlig bonus + tjänstebil samt ett fritt arbete där du kommer kunna styra din tid.

Erfarenhet som krävs
Meriterande är tidigare dokumenterad erfarenhet med goda resultat som säljare inom B2B, gärna kombinerat med praktisk erfarenhet från tillverkningsindustrin. Kanske är du teknikern med lämplig personlig säljprofil som skulle vilja pröva på rollen som Teknisk Säljare. Som person är du tekniskt intresserad och kunnig. Att arbeta med dator, Officepaketet framförallt Excel och CRM-system är helt naturligt för dig. Du har körkort samt behärskar svenska samt engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en person som stimuleras av att besöka kunder och som har ett stort driv. Du tycker om att förhandla och har förmågan att hjälpa kunden att få den tekniskt och ekonomiskt bästa produkten/lösningen.
Det är viktigt att du är lagspelare som ser nyttan för hela företaget, samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du har en privat livssituation som tillåter resor i tjänsten. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och profil till den här tjänsten.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med ActivPersonal och du är välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Spjuth på 0733- 67 06 60 vid frågor. Sista ansökningsdag är sista oktober, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet