Haldex AB · Publicerad 7 juli 2020

"Här får du jobba både strategiskt och ner på artikelnivå. Detta är en av de absolut roligaste roller du kan söka idag" säger Group CFO för Haldex.

Bli en del av teamet på Haldex i Landskrona och du får möjlighet till en brant utvecklingskurva. Du erbjuds en "spindeln i nätet"-roll där du lär dig otroligt mycket på kort tid.

Haldex erbjuder en delad roll där ditt största fokus ligger dels på att stötta Sales/Marknad för Europa men även att vara en del av Corporate Development and Business Control, där du arbetar nära CFO och resterande teamet på koncernövergripande nivå, i en instegsroll. Teamet ansvarar för att analysera och följa upp den operativa verksamheten, och att driva projekt för att uppnå långsiktiga finansiella mål.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Lönsamhetsanalyser (både marknad och produktnivå)
  • Bidra i Prissättningsarbete
  • Investeringskalkyler
  • Förbättringsprojekt
  • Bidra till Strategiprocessen samt Management och Styrelserapportering
  • Administrera och följa upp bolagets Strategiska Projektportfölj
  • Delaktig i utvecklingen av Data Warehouse och Power BI
  • EMEA Regional Sales: Forecastarbete och rapportering
Tjänsten är belägen på kontoret i Landskrona.

Har vi fångat ditt intresse?
För att trivas i rollen ser vi att du har ett stort driv samtidigt som du är analytiskt lagd. Du är ambitiös och ger 110% i allt du tar dig för. Du är nyfiken och tycker om att ta dig an diverse olika problemlösningar. Här finns stora utvecklingsmöjligheter för dig med rätt inställning och du erbjuds en mycket varierande roll. Vi ser att du är utbildad civilingenjör med kompletterande ekonomistudier och är redo att ta dig an en roll som Business Controller. Meriterande är om du har något års erfarenhet av liknande miljö/arbetsuppgifter.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar Haldex med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 eller mail johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet på telefon 0703-755075 eller mail kristina.bennet@mpya.se. Vi ber dig ödmjukast att ha tålamod och förståelse för att det är semestertider, men vi lovar att ge dig återkoppling så snart vi har möjlighet.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mer än 120 år av kraftfullt fokuserad innovation ger Haldex oöverträffad expertis när det gäller bromssystem och luftfjädringssystem för tunga lastbilar, släpvagnar och bussar. Vi lever och andas vår verksamhet med målet att leverera robusta och tekniskt överlägsna lösningar som grundas i en djup insikt i våra kunders verklighet. Genom att fokusera på våra kärnkompetenser och den passion vi alla delar uppnår vi den snabbhet och flexibilitet som marknaden kräver. Innovationssamarbete utgör kärnan inte bara i våra produkter, utan även vår filosofi. Våra 2 200 anställda, spridda över fyra kontinenter, utmanar dagligen det konventionella för att säkerställa att de produkter vi levererar skapar ett unikt värde för våra kunder och alla slutanvändare. Vi är listade på Nasdaq Stockholm och omsätter ca 5 miljarder SEK.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 aug 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga