Landskrona stad · Publicerad Idag 00:00

I Individ- och familjeförvaltningens verksamhetsområde Vuxen ingår sektionen för Boende där boendehandläggarna är en del av ett team. Boendesektionen består av boende -samordnare, -koordinator, -coacher och - handläggare.
Som boendehandläggare träffar du på allt från ensamstående personer som helt saknar tak över huvudet till stora barnfamiljer som riskerar att bli vräkta.
Utredande boendehandläggare arbetar med myndighetsutövning med ansvar för att bedöma, utreda, besluta och följa upp beviljade insatser.
Du blir en del i en arbetsgrupp i ett spännande och utvecklande skede. Boendefrågor är ett område som växer allt mer, vilket kommer att medföra att nya strategier och arbetssätt kommer att tas fram.
Är du redo för ett spännande och utvecklande arbete? Då ska du söka jobb hos oss på boendesektionen!
Du har socionomexamen. För tjänsten krävs erfarenhet av myndighetsutövning/utredningsarbete enligt socialtjänstlagen samt gärna kännedom om hyreslagen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i Procapita.

Som person har du ett socialt engagemang och intresse för människors utveckling och livsvillkor. Du välkomnar utveckling och vill aktivt bidra till att förbättra Individ- och familjeförvaltningens arbete med bostadslösa i Landskrona. Du kommer att samarbeta nära dina kolleger och andra samarbetspartners och det är viktigt att du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. För tjänsten krävs att du har en fallenhet för analys och reflektion. I dina beslut väger du samman all information och olika typer av hänsynstaganden och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut.
Du behöver vara trygg, stabil och lugn även i stressade situationer och fokusera på rätt saker. Vidare vill vi att du tar ansvar för din uppgift och planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du håller tidsramar och har ordning och reda. Du har en god språklig förmåga och kan läsa och analysera samt producera egna dokument på svenska.

Vi erbjuder dig arbete i en engagerad och kunnig personalgrupp.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
Individ- och familjeförvaltningen arbetar med socialt arbete riktat till barn, unga, vuxna och familj inom socialtjänstens olika områden. Förvaltningen har en målgruppsinriktad organisation bestående av fyra olika verksamhetsområden; Barn och Unga, Vuxna, Stödinsatser, samt Utveckling och Service. Vi bedriver ett ständigt kvalitets- och utvecklingsarbete i förvaltningen.

VÄLKOMMEN TILL OSS!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Koordinator

Inga fler liknande jobb tillgängliga