Landskrona stad · Publicerad 16 okt

Vi söker nu en ny kollega som tillsammans med oss vill utveckla Glumslövs skola. Du kommer att arbeta både i förskoleklass och på fritidshem.
Tjänsten är ett föräldravikariat med start 2018-01-02 till och med 2018-12-31.Du som söker skall vara förskollärare-fritidspedagog med behörighet att undervisa i förskoleklass.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA

Humor, Ansvar, Tydlighet och Tilltro är viktiga ord i vår verksamhet och dessa genomsyrar vårt arbete bland eleverna.
Vi är den lilla skolan som satsar stort. På Glumslövs skola är de viktigt att vi vet varför vi gör som vi gör, vi bygger vårt arbete på forskning, beprövad erfarenhet och kollegialt lärande. På vår skola är alla barn allas barn, därför söker vi DIG som är en driven medarbetare med stort hjärta och vill vara särskilt betydelsefull för våra elever. Därför är det viktigt att DU vet att goda relationer, innovativt tänkande och kommunikation är nyckeln till framgång för dig och dina elever. .
Vi hoppas att just DU blir en av våra nya kollegor!

VÄLKOMMEN TILL OSS!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga