Landskrona stad · Publicerad 20 apr

Ta möjligheten att vara en del av vårt kompetenta gäng på Omsorgsförvaltningen i Landskrona stad! Vi jobbar efter målbilden att "Vi ser till varje människas behov och skapar förutsättningar för ett friskare och självständigare liv". Vill du göra skillnad i sommar? Välkommen till oss!

Hos oss medverkar du till att skapa förutsättningar för självständighet, livskvalitet och trygghet. Du kan vara den som ger dagen det lilla extra för de människor du stödjer i ditt arbete. Du kan även finna vänner för livet i dina nya kollegor. Landskrona ligger dessutom precis vid havet, så varför inte sommarjobba i en stad där du kan ta ett bad på lunchrasten?

Vi söker nu sommarvikarier till perioden juni till augusti 2018.

Hos oss kan du jobba inom många olika yrkesområden. Gemensamt är att du gör ett viktigt arbete för människor med funktionsnedsättningar och/eller äldre, du gör deras vardag möjlig! Det är med de individuella behoven, förutsättningar och möjligheter som du anpassar ditt stöd till varje enskild människa.

Våra olika yrkesområden är:

* Stöd och service (LSS):
Här arbetar du för att människor med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, självständigt och meningsfullt liv i gemenskap med andra och delta i samhället på lika villkor som vem som helst. Arbetet präglas av ett pedagogiskt förhållningsätt och målgruppen stäcker sig från barn till äldre. Inom området finns LSS-boende, korttidsboende, daglig verksamhet och personlig assistans.

* Hemvård:
Inom hemvården arbetar du med människor som till följd av ålder, funktionsnedsättning eller sjukdom behöver hjälp och stöd i hemmet. Målet är att kunna fortsätta bo kvar hemma och känna trygghet. Det är du som gör detta möjligt!

* Boende:
Inom särskilt boende för äldre arbetar du med människor som inte längre kan få behovet av omvårdnad, tillsyn och trygghet tillgodosett i den egna bostaden. De är starkt beroende av den omgivande personalens förmåga att uppmärksamma behov av hjälp, stöd och sällskap. En del av arbetet är av praktiskt karaktär och innebär många dagliga insatser som motsvarar den enskildes behov och en del av arbetet är mer av social karaktär och handlar om att få till goda samtal med de äldre och att kunna lyssna på ett uppmärksamt sätt. Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller har en pågående gymnasieutbildning och är minst 18 år. Söker du som undersköterska/stödassistent är det meriterande om du gått omvårdnadsprogrammet eller barn och fritidsprogrammet (stödassistent) på gymnasienivå. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och allra viktigaste är att du har ett intresse för att stödja och serva våra medborgare i behov av omsorg. Till dina personliga egenskaper räknar du ansvarskänsla, empati, social förmåga och lyhördhet.

Erfarenhet av stöd och omsorgsarbete är meriterande.

Ange i din ansökan inom vilket område du helst önskar arbeta.

Tjänsterna kommer att tillsättas kontinuerligt under ansökningstidens gång, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Två referenspersoner ska namnges (till exempel tidigare chef eller lärare). Uppge även kontaktuppgifter till dessa.

Vi begär utdrag ut belastningsregistret på alla vi nyanställer.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
Omsorgsförvaltningen i Landskrona stad söker undersköterskor/ vårdbiträde/ stödassistenter/ personliga assistenter till sommaren 2018.

I Landskrona stad strävar vi kontinuerligt efter att vara en attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet. Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar! Vårt mål är att bli ännu bättre än vad vi redan är, ett arbete som aldrig avstannar hos oss! Vi vill dessutom att vår värdegrund BRA (bemötande, resultat, ansvar) ska genomsyra allt vårt arbete.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga