Landskrona stad · Publicerad 13 okt

Vi har precis flyttat till nya lokaler centralt i Landskrona, där vi har samlat alla våra olika verksamheter och söker nu förstärkning bl a pga pensionsavgång.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är nytänkande. Det är viktigt att du trivs i en föränderlig omgivning och är flexibel i din inställning till arbetet.
Vuxenutbildningens verksamhet utvecklas ständigt för att i än högre grad bli mer flexibel än någonsin. Detta ställer krav på att du är lyhörd och kan anpassa och individualisera undervisningen efter elevernas behov. Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och visar ett stort engagemang för ditt arbete. Du kommer att arbeta i ett arbetslag och tillhöra arbetslaget vård.
Vi ingår i Valle 2,0 ett ESF projekt kring validering och vi tillhör ett lokalt Vård- och omsorgscollege.

Vi arbetar aktivt med att digitalisera undervisningen vilket betyder mycket för deltagarnas möjligheter att studera utifrån sina önskemål och behov.
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

Arbetsuppgifter för tjänst 1:
  • undervisning i kurser inom vård- och omsorgsprogrammet fokus på specialpedagogik
  • arbeta med skolans digitaliseringsarbete och leda IKT-gruppen
Arbetsuppgifter för tjänst 2:
  • undervisning i kurser inom vård och omsorgsprogrammet fokus på psykiatri
  • vara med att bygga upp en flexibel verksamhet där även validering ingår
Lärarlegitimation med behörighet som yrkeslärare inom vård- och omsorg.
Adekvat digital kompetens.

Erfarenhet av undervisning inom vuxenutbildningen.
Erfarenhet av validering.

Vuxenutbildningen i Landskrona välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA

VÄLKOMMEN TILL OSS!
+ Läs mer om företaget