Poolia Ekonomi · Publicerad 16 feb

Har du erfarenhet av försäljning och förhandlingar? Nu söker vi en Anbudsansvarig till vår kund i Landskrona. Uppdraget förväntas starta 2018-03-01 för att pågå till september. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Anbudsansvarig kommer du att skapa och slutföra bud och uppskattningar baserat på kundspecifikation eller kundkrav. Du kommer också arbeta med budget för att uppnå både marknadens konkurrenskraft och hög marginal för företaget. Vidare kommer du säkerställa att anbuden är väl dokumenterade i tid och med lämplig detaljnivå, inklusive fullständiga och korrekta kostnader.

Vem är du?

För att passa i rollen som Anbudsansvarig har du en universitetsexamen, gärna inom teknik eller marknadsföring samt minst tre års arbetslivserfarenhet inom försäljning eller processindustri. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från projektverksamheten och / eller produktbaserad verksamhet samt har stor erfarenhet av förhandlingar. Kunskap om branschsegmentet är ett krav, såväl som ERP och MS Office. Kunskap i SAP är starkt meriterande. Då vår kund arbetar mot den globala marknaden är flytande tal och skrift i svenska och engelska ett krav.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
Poolia