Poolia Ekonomi · Publicerad Igår 00:00

Poolia söker till konsultuppdrag inom tillverkande företag i Landskrona en erfaren ekonomiansvarig.

Tjänsten är på heltid och du har idag högst en månads uppsägningstid. Konsultuppdraget beräknas inledningsvis att pågå 6 månader.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Arbetsuppgifter

Du erbjuds en varierande och kvalificerad tjänst i en internationell miljö.

Som ekonomiansvarig får du ansvar för allt från löpande bokföring, skatter, moms och deklarationer till analys, uppföljning och rapportering. Det är därför viktigt att du är självgående och har god förmåga att organisera, strukturera och effektivisera ekonomiarbetet.

Dina ansvarsområden kommer att främst vara:
  • Ansvar för redovisning inkl att utveckla processer och rutiner
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut samt årsredovisning och deklarationer
  • Prognoser samt uppföljning och analys
  • Löpande redovisning
  • Lagerredovisning
  • Medverkande i att driva, kvalitetssäkra och utveckla processerna inom redovisning, skatter och ekonomistyrning
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande med 5-10 års relevant erfarenhet.

I arbetet ingår internationella kontakter och du kommunicerar därför såväl i tal som i skrift på både engelska och svenska.

Erfarenhet från tillverkande bolag och produktionsekonomi är mycket meriterande. Du har arbetat i ett större affärssystem och du har goda kunskaper i Excel.

För att trivas i rollen som ekonomiansvarig ska du vara självgående med en prestigelös inställning då arbetsuppgifterna varierar från högt till lågt. Som person är du strukturerad, noggrann och mån om att leverera kvalitet i tid. Du är förändringsbenägen och ser förbättringar för att nå dina mål. Vidare har du lätt för att kommunicera med samtliga delar av organisationen och är serviceinriktad.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
Poolia