SJR · Publicerad 29 okt 2021RFR Solutions AB utvecklar och tillverkar komponenter och system i rostfritt stål. Vi erbjuder kunden hjälp genom hela processen från idé till färdig, dokumenterad, funktionstestad och kvalitetssäkrad produkt. Ledorden som genomsyrar hela vår verksamhet är; tillsammans, koll på läget och alltid lite bättre. Vi finns i nyrenoverade lokaler i Landskrona vilket gör att även i en administrativ roll jobbar du väldigt nära händelsernas centrum. Du ser direkt effekterna av ditt arbete och kan enkelt omsätta siffror och statistik som du dagligen möter in i företagets verklighet.

HR-administratör och ekonomiassistent

Till sitt kontor i Landskrona söker RFR Solutions en kombinerad HR-administratör och ekonomiassistent. I din roll som HR-administratör kommer du att arbeta med löneadministrationen för företagets 45 medarbetare. Du kommer att ansvara för lönekörning samt även administrativa delar som tidsregistrering, personalhandbok, ledighetsansökningar, företagshälsovård, utbildningar för medarbetarna samt andra personalsociala frågor. En viktig del i rollen är också att vara länken mellan ledning och medarbetare i olika typer av frågor.

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med löpande redovisning av kund- och leverantörsreskontra, betalningar, kontoavstämningar och sedvanliga arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Tjänsten innefattar också löpande redovisning och lönekörning i ett mindre delägt bolag med två anställda, SteelPool AB. Affärssystemet här är Visma. SteelPool säljer och marknadsför rostfria pooler till badhus, spaanläggningar och hotell etc. Här jobbar du mer projektbaserat och får även stöta på en enkel variant av projektredovisning.

Du kommer att ingå i ekonomiavdelningen och rapportera till ekonomiansvarig för bolaget. Det här är tjänsten för dig som vill ha en bred roll där du har möjlighet att bidra med dina kunskaper inom både lön och ekonomi.

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som är gymnasieekonom eller har en yrkesutbildning inom ekonomi med någon form av vidareutbildning inom lön. Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom löneadministration och det är en fördel om du även arbetat med löpande redovisning av kund- och leverantörsreskontra. Erfarenhet av Agda lönesystem och Monitor affärssystem är meriterande. Du har mycket goda kommunikativa egenskaper i tal och skrift, i både svenska och engelska.

Vem är du?
Du är en självständig och prestigelös person med ett strukturerat arbetssätt som trivs med att arbeta i en mindre organisation. Som person är du positiv och flexibel och har lätt att skapa förtroende i samarbetet med andra. Du tar dig gärna an en stor variation av arbetsuppgifter och brinner för att leverera service och kvalitet.

Ansökan
I denna rekrytering har RFR Solutions valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618.
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Ekonomiassistent
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga