SW · Publicerad 26 sept

Vi söker en studerande administratör och ekonomiassistent till vår kund i Landskrona

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med administration samt leverantöreskontra där du sköter betalningar, avstämning och faktureringar.

Bakgrund

Vi söker dig som är ekonomistuderande på högskola eller universitetsnivå och att du är i början av din utbildning då vi söker en person som vår kund kan inleda ett långsiktigt samarbete med. Vi söker dig som har några års arbetserfarenhet men det är inte ett krav att du har arbetat med ekonomirelaterade arbetsuppgifter tidigare.

Vi värdesätter egenskaper som noggrannhet, effektivitet och personlig drivkraft och att du gillar att arbeta med siffror. Dina datorkunskaper är mycket goda. För att trivas i rollen som studentkonsult är det viktigt att du är en flexibel person som kan anpassa dig till vår kund. Andra egenskaper som vi efterfrågar är prestigelös och ha man har lätt för att sätta sig in i nya arbetsuppgifter. Du har några års arbetserfarenhet men det är inte ett krav att du har arbetat med ekonomirelaterade arbetsuppgifter tidigare. Krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Dina datorkunskaper är mycket goda. För att trivas i rollen som studentkonsult är det viktigt att du är en flexibel person som kan anpassa dig till vår kund. Andra egenskaper som vi efterfrågar är prestigelös och ha man har lätt för att sätta sig in i nya arbetsuppgifter.

Viktig information
Ovanstående är uppdrag inom ramen för SW's konsultverksamhet. Vi söker dig som kan starta omgående. Tjänstens omfattning är 1-2 dagar i veckan och urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Hedqvist på 040-665 51 51.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga