Ejendals AB · Publicerad Igår 11:19

Ejendals är ett internationellt företag med rötterna i Dalarna. Företaget grundades 1949 och huvudkontoret är sedan dess i Leksand. Ejendals specialiserar sig på att utveckla och tillverka kvalitetsprodukter som skyddar händer och fötter. Våra produkter marknadsförs under varumärkena TEGERA® (handskar) och JALAS® (skor). Ejendals har en egen fabrik i Finland samt ett långvarigt samarbete med några utvalda fabriker i Asien.

Vår vision är "Noll skador på händer och fötter till gagn för såväl den anställde som företaget och samhället". Ejendals har 350 medarbetare fördelade i 20 länder, varav runt 140 anställda i Sverige. Omsättningen är drygt 1,4 miljarder SEK. Läs mer på ejendals.com

Vi är nu i behov av en HR Business partner (HRBP) på ett vikariat till vår HR-avdelning, och vi söker därför någon som vill vara med och stötta och utveckla organisationen.

Uppdragsgivare: Ejendals AB. Ort: Leksand. Omfattning: Heltid, Vikariat. Start 1:a okt 2018 eller enligt överenskommelse. Vikariatet pågår tills ordinarie medarbetare återgår i tjänst, dock längst till och med 31 januari 2020.

Arbetsbeskrivning
Som HRBP hos oss kommer du att ingå i vårt HR-team som arbetar både inom Sverige men även med våra chefer som sitter runt om i världen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att driva HR-frågor mot uppsatta affärsmål samt effektivisera och implementera en helhetssyn på HR-arbetet. Detta innebär bland annat att utveckla HR Processer samt driva strategiska HR Projekt. Du kommer också att stötta cheferna i olika personalärenden samt hantera arbetsrättsliga förhandlingar.

Kvalifikationer
Vi ser att du har högskoleutbildning inom PA/Beteendevetenskap samt ett antal års arbetslivserfarenhet från likande arbete. Du har goda kunskaper i arbetsrätt och innehar förhandlingsvana. Meriterande är om du tidigare arbetat med HR-frågor/projekt på internationell nivå. Du skriver och talar både svenska och engelska obehindrat.

Din personlighet kännetecknas av en utvecklad serviceförmåga och ett analytiskt förhållningssätt med ett intresse för affären. För att trivas i bolaget skall du vara jordnära och social. Du bemöter medarbetare och externa kontakter med respekt och positivitet. Tjänsten ställer stora krav på samarbetsförmåga och förmåga att balansera både verksamhetens och medarbetarnas behov.

Du har ett personligt engagemang och en god förmåga att självständigt och effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Du har en mycket god motivations- och kommunikationsförmåga.

När du arbetar hos Ejendals blir du en del av ett stabilt, växande och framgångsrikt företag. Du får möjligheten att arbeta med ett välkänt varumärke, där du får en viktig roll i bolagets fortsatta expansion. Vi erbjuder förmånliga arbetsförhållanden och goda villkor. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sista ansökningsdag: 25:e september 2018. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

ANSÖKAN
Skicka din ansökan till hr@ejendals.com
För ytterligare frågor om tjänsten kontakta kristina.kallgren@ejendals.com
För mer information om Ejendals se ejendals.com
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Ejendals AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga