Lerums kommun · Publicerad 19 okt

Lerums kommun söker nu en chef till Plan- och exploateringsenheten, en av tre enheter inom verksamhetsområdet Samhällsplanering. Inom enheten finns planarkitekter, mark- och exploateringsingenjörer.

Plan- och exploateringsenheten ansvarar för att ta fram program, detaljplaner och områdesbestämmelser. Enheten hanterar också alla frågor om mark och exploatering; markfrågor som inte är allmän platsmark, mark- och arrendeavtal och frågor om markåtkomst.

Som enhetschef har du direkt personalansvar för 18 personer som är en grupp av såväl erfarna som mer juniora medarbetare. Du rapporterar till verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområdet.

Du som söker bör ha akademisk utbildning och erfarenhet från samhällsbyggnad/ samhällsplanering och ha flera års erfarenhet som chef. Erfarenhet från en politiskt styrd organisation är meriterande. Vi söker framförallt en engagerad chef som är genuint intresserad av ledarskap, vill påverka sin omgivning och få medarbetarna att växa. Du anpassar ditt ledarskap efter de individer du möter, men är samtidigt tydlig i hur du sätter mål, driver och utvecklar verksamheten.

Lerums kommun är inne i ett expansivt skede och arbetar för att växa och attrahera fler invånare och företag. Just nu pågår utveckling och utbyggnad av tre centrum i kommunen och det finns en plan om att utveckla Gråbo till att bli Sveriges första hållbara tätort. Som chef för Plan och exploatering har du en nyckelroll i arbetet med att förverkliga Lerums vision - Sveriges ledande miljökommun 2025, ett arbete som kännetecknas av hållbarhet, kreativitet och nytänkande.

För befattningen tillämpas årsarbetstidsavtal med goda möjligheter till flexibilitet. Kommunen erbjuder också semesterväxling samt friskvårdsbidrag. Till Lerum finns goda pendlingsmöjligheter.

Välkommen med din ansökan på www.maquire.se med CV och personligt brev senast 1 november. Vid frågor, kontakta Christina Fredriksson 0702-715 140 eller Åse Torbjär Granath 0763-388 797.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Lerums kommun är en stor arbetsgivare, med cirka 200 olika yrken och fler än 2 800 anställda. Tillsammans erbjuder vi service och välfärd för våra 40 000 invånare. Vår vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. Det gör våra jobb extra intressanta. Läs mer på lerum.se

Som plan- och exploateringschef i Lerums kommun påverkar du människors vardag varje dag. Du gör skillnad.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 nov
Ort
Lerum
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar
Rekryteringen hanteras av
Maquire Sverige AB

Inga fler jobb från Lerums kommun tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga